Havrestigen 18 / Tungelsta-Krigslida / Tungelsta / Haninge

Välplanerat och stort kedjehus med garage i barnvänligt område!

Slutpris
3 600 000 kr
Boarea/biarea
138/80 kvm
Driftkostnad
33 431 kr/år
Rum
8 rum (7 sovrum)
Såld
2018-07-20
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Havrestigen såldes av oss 2018-07-20. Se alla våra försäljningar i Tungelsta samt även på Havrestigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tungelsta-Krigslida är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till detta välplanerade och stora kedjehus med garage i populärt och barnvänligt område. Huset är beläget i idylliskt kvarter med stor gemenskap med vacker natur runt hörnet och tomten gränsar mot allmänning med öppna gräsytor och lekplats. Området uppskattas för sin närhet till natur, bra kommunikationer och utmärkta förskolor och skolor. Endast en kort promenad bort finns Krigslida pendeltågsstation som tar en till Stockholm C på 40 minuter.

Huset är disponerat på tre plan och här finns sannerligen plats för den stora familjen! På entréplan finns två sovrum, välplanerat kök och ett generöst vardagsrum som leder ut till den stora altanen. Uteplatsen har ett helt fantastiskt solläge och gränsar mot bilfri allmänning som skapar ytterligare ytor för barnen att leka på och för hela familjen att umgås. Genom att korsa de härliga grönytorna så kommer man till både förskola och busskommunikationer.

På övre plan finns ytterligare två sovrum och generös klädkammare. På nedre plan finns tvättstuga, tre sovrum och mycket plats för förvaring samt ett förråd som med fördel kan göras om till badrum eller bastu.

Huset är väl omhändertaget och välskött och bland annat har följande renoveringar gjorts; fönsterbyte, takbyte samt dränering.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn