Hemfosa hage 50

Hemfosa hage 50

Slutpris

1 260 000 kr


Hemfosa Hage— Tungelsta— Haninge

Hemfosa hage 50


Slutpris
1 260 000 kr

Hemfosa Hage— Tungelsta— Haninge

Sommaridyllen endast en kort promenad till pendeltåget!

Varmt välkomna till en riktig sommaridyll i natursköna Hemfosa Hage! Här erbjuds ett mycket trevligt fritidshus i grönskande omgivningar med en kort promenad till pendeltågsstationen. Fastigheten är belägen på ändgata med skogen som närmsta granne och en tomt som präglas av härliga planteringar, insynsskyddande häckar och optimalt solläge.

Från altanen kan ni njuta i skuggan under dygnets varmaste timmar, äta en god middag med större sällskap, koppla av och avnjuta solens sista timmar med en bra bok eller en kopp té. Trädgården passar även perfekt för den med lite gröna fingrar som gillar planteringar, buskar och fruktträd. Tack vare den fylliga och välskötta häcken är tomten insynsskyddad och du får din helt egna oas endast 40 minuter från stan. Hemfosa är beläget med optimala kommunikationer och passar såväl den bilburne som den som åker kommunalt.

Fastigheten är bebyggd med ett hemtrevligt och mysigt fritidshus om 33 kvadratmeter med spröjsade fönster, karaktäristiska detaljer och en öppen och social planlösning. Från köket kan du avnjuta de grönskande omgivningarna samtidigt som du diskar, det finns gott om förvaring och en matplats för de större sällskapen. Vardagsrummet erbjuder ett vackert ljusinsläpp och gott om plats för större soffgrupp eller bäddsoffa när gästerna kommer och knackar på.

Här finner du även ett sovrum samt ett hygienrum utrustat med separett och ejektortank. Under sommartid finns vatten vid tomtgränsen och under vinterhalvåret finns vatten att hämta i gemensamhetsanläggningen. Här finns även ett flertal duschar och toaletter att tillgå.

På tomten finner ni även ett isolerat gästhus perfekt när vännerna hälsar på samt en praktisk verktygsbod för förvaring av såväl trädgårdsredskap som utemöblerna och grillen.

Är du ute efter din egna härliga oas i ett idylliskt område, mitt i den grönskande naturen, med optimala kommunikationer? Varmt välkomna på visning!


Boarea
33 kvm
Driftkostnad
12 956 kr/år
Tomtarea
348 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2020-04-23

Mäklarhuset Haninge

Denna fritidshus på Hemfosa Hage såldes av oss 2020-04-23. Se alla våra försäljningar i Tungelsta samt även på Hemfosa Hage.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.