Nederstavägen 3 / Krigslida / Tungelsta / Haninge

Charmigt radhus i lugnt barnvänligt område!

Slutpris
2 075 000 kr
Boarea/biarea
75/33 kvm
Avgift
5 078 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-12-20
Bostaden är såld!

Denna radhus på Nederstavägen såldes av oss 2019-12-20. Se alla våra försäljningar i Tungelsta samt även på Nederstavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Krigslida är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Sällan till salu - välplanerat radhus i populärt och barnvänligt område. Bostaden är belägen i idylliskt kvarter med stor gemenskap och både vacker natur och pendeltåg runt hörnet.
De bägge uteplatserna blir de självklara platserna att spendera lata sommardagar med vänner och familj. Här finner man gott om både ytor för planteringar och växter samt öppna gräsytor för avkoppling samt lek för dom små. Området uppskattas för sin närhet till natur, bra kommunikationer och utmärkta förskolor samt skolor. Endast en kort promenad bort finns Krigslida pendeltågsstation som tar en till Stockholm C på 40 minuter.

Bostaden är disponerad på tre plan och här finns en möjlighet att skapa ett drömboende för hela familjen! På entréplan finns kök med väldigt generös matplats, badrum och en stor altan under tak. På övre plan finner man ett sovrum och ett stort vardagsrum där takhöjden skapar en känsla av rymd. Källarplan disponerar två sovrum samt lite förråd.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.