Skogsvägen 48

Skogsvägen 48

Slutpris

1 450 000 kr


Tungelsta— Haninge

Skogsvägen 48


Slutpris
1 450 000 kr

Tungelsta— Haninge

Ljus och välplanerad gavel 2:a med balkong i söderläge!

Varmt välkomna till denna välplanerade gavel 2:a med balkong i söderläge som ligger i lugnt och barnvänligt område i populära Krigslida! Här är man omgiven av vacker natur, lugna kvarter och närhet finns till utmärkta kommunikationer, förskolor och skolor. Lägenheten är belägen i stabil, välskött förening där stora renoveringar har gjorts, däribland stambyte i fastigheternas badrum och kök.

Genomtänkt planlösning med gott om plats för förvaring tack vare separata garderober, inbyggda garderober, klädkammare samt så ingår både källar-och vindsförråd. Köket inbjuder till matlagning och trevliga familjemiddagar med god arbetsyta och plats för matbord. Sovrummet är väl tilltaget med gott om plats för såväl förvaring som dubbelsäng.

Här finner du ett komplett boende med naturen och lekplats i direkt närhet av bostaden. Endast fem minuter bort finns pendeltåg och bussförbindelser finns alldeles i närheten. Gott om plats finns för parkering i området och föreningen har dessutom generös gästparkering. Tillgång finns till stor och praktisk tvättstuga och i föreningen finns även cykelrum, föreningslokal och mysigt grillområde.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
55.5 kvm
Avgift
4 466 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3
Såld
2018-11-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.