Spjutgränd 15

Spjutgränd 15

Slutpris

3 610 000 kr


Tungelsta— Haninge

Spjutgränd 15


Slutpris
3 610 000 kr

Tungelsta— Haninge

Stilrent och modernt atriumhus i populärt och barnvänligt område!

Varmt välkomna till detta stora och välplanerade atriumhus disponerat på ett plan med tillhörande garage i länga. Belägen i idylliskt kvarter där hus sällan är till salu! Populärt och barnvänligt område med närhet till det mesta såsom vackra strövområden, skolor och bra kommunikationer.

Detta fantastiskt fina hus har renoverats genomgående med exklusiva materialval och stort fokus på stilrena detaljer. Genom huvudentrén välkomnas man av huset hjärta, ett härligt och toppmodernt kök som med sina generösa ytor erbjuder både plats för matlagning och trevliga familjemiddagar. Vidare in i huset möts man av det mysiga och ljusa vardagsrummet som leder ut till den fantastiska uteplatsen som erbjuder en helt insynsskyddad altan och inglasat uterum. Här kan man njuta av solen från tidiga förmiddagar till sena sommarkvällar.

Huset erbjuder även fem sovrum, en fullt utrustad tvättstuga med egen groventré, ett mindre badrum samt ett stort badrum med femstjärnig hotell känsla!

Belägen i välskött samfällighet som tidigare har dragit in fiber till samtliga hushåll samt så ingår P-plats och garage i länga. Här finns en självklar grannsämja och kvarterskänsla med bilfria vägar mellan husen. Närhet finns till skolor, matbutik, lekplatser, idrottsanläggningar, bussar och naturområden. Ett kort gångavstånd bort finns Tungelsta station där pendeltåget tar en till Stockholm C eller Nynäshamn på ca 30 minuter och med bil tar man sig smidigt in till stan via väg 73.

Varmt välkomna till ett hem där det bara är att flytta in och bo med plats för den stora familjen!


Boarea
143 kvm
Driftkostnad
33 800 kr/år
Tomtarea
254 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2017-09-15

Mäklarhuset Haninge

Denna radhus på Spjutgränd såldes av oss 2017-09-15. Se alla våra försäljningar i Tungelsta samt även på Spjutgränd.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.