Sök Meny
Såld

Haninge / Tungelsta / Spjutgränd 15

Stilrent och modernt atriumhus i populärt och barnvänligt område!

Varmt välkomna till detta stora och välplanerade atriumhus disponerat på ett plan med tillhörande garage i länga. Belägen i idylliskt kvarter där hus sällan är till salu! Populärt och barnvänligt område med närhet till det mesta såsom vackra strövområden, skolor och bra kommunikationer.

Detta fantastiskt fina hus har renoverats genomgående med exklusiva materialval och stort fokus på stilrena detaljer. Genom huvudentrén välkomnas man av huset hjärta, ett härligt och toppmodernt kök som med sina generösa ytor erbjuder både plats för matlagning och trevliga familjemiddagar. Vidare in i huset möts man av det mysiga och ljusa vardagsrummet som leder ut till den fantastiska uteplatsen som erbjuder en helt insynsskyddad altan och inglasat uterum. Här kan man njuta av solen från tidiga förmiddagar till sena sommarkvällar.

Huset erbjuder även fem sovrum, en fullt utrustad tvättstuga med egen groventré, ett mindre badrum samt ett stort badrum med femstjärnig hotell känsla!

Belägen i välskött samfällighet som tidigare har dragit in fiber till samtliga hushåll samt så ingår P-plats och garage i länga. Här finns en självklar grannsämja och kvarterskänsla med bilfria vägar mellan husen. Närhet finns till skolor, matbutik, lekplatser, idrottsanläggningar, bussar och naturområden. Ett kort gångavstånd bort finns Tungelsta station där pendeltåget tar en till Stockholm C eller Nynäshamn på ca 30 minuter och med bil tar man sig smidigt in till stan via väg 73.

Varmt välkomna till ett hem där det bara är att flytta in och bo med plats för den stora familjen!

Sponsrade länkar
Haninge / Tungelsta
Spjutgränd 15
Slutpris: 3 610 000 kr
Boarea: 143 kvm
Driftkostnad: 33 800 kr/år
Tomtarea: 254 kvm
Rum: 6 rum (5 sovrum)
Såld: 2017-09-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Stockholm / Tungelsta / Spjutgränd