Väländastigen 2

Väländastigen 2

Slutpris

2 750 000 kr


Tungelsta— Haninge

Väländastigen 2


Slutpris
2 750 000 kr

Tungelsta— Haninge

Stilfull och naturnära villadröm!

Endast 30 min från Stockholms storstadsbrus finns detta mycket stilfulla och naturnära boende med en permanentbonad välplanerad villa om ca 57 kvm samt därtill gäststuga, förrådsbyggnad och uppställningsyta för flertal fordon. Bostaden har under de senaste åren genomgått stora och påkostade renoveringar och anses vara så gott som inflyttningsklar. Förutom generösa vistelseytor finns här två sovrum, renoverat badrum, praktiskt kök och ett vardagsrum med braskamin som förhöjer myskänslan. Härlig altan bjuder in till trevlig utomhusvistelse och på den 2138 kvm stora tomten erbjuds full komfort och ett modernt boende i en väldigt privat miljö men med närhet till utmärkta kommunikationer och service.

Området präglas av permanentboende fritidshus och via samfällighetsföreningen erbjuds vägunderhåll och snöröjning samt grannsamverkan. 300 m bort passerar buss 848 (Nynäshamn - Tungelsta - Västerhaninge) och närhet till pendeltågskommunikation samt infartsparkering både vid Tungelsta som Västerhaninge station.
Det är endast 1,5 km till Västra Ekoskolan (F-6) och 5 min bussfärd till Tungelstaskolan (F-9).
Ett par hundra meter från fastigheten finns Vedasjön och Vädersjön och inte långt ifrån erbjuds både havs och båtliv. Hästintresset är utbrett och flera stall och ridskolor finns i närområdet såväl som ett stort antal anläggningar för den golfintresserade.
Riksväg 73 passerar bekvämt förbi området där den bilburne smidigt och snabbt tar sig till arbetet, skolan eller det stora serviceutbudet som Haninge med omnejd har att erbjuda.

Välkommen till en unik möjlighet!


Boarea
57 kvm
Driftkostnad
18 860 kr/år
Tomtarea
2 138 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2018-04-27

Mäklarhuset Haninge

Denna villa på Väländastigen såldes av oss 2018-04-27. Se alla våra försäljningar i Tungelsta samt även på Väländastigen.

Boka värdering

Biljana Milinovic

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, bosniska, kroatiska, serbiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.