Vedahöjden 49 / Tungelsta - Lilla Hållsättra / Tungelsta / Haninge

Med badrocksavstånd till Vedasjön!

Slutpris
2 750 000 kr
Boarea/biarea
72/19 kvm
Driftkostnad
31 300 kr/år
Totalareal
1 749 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2018-10-09
Bostaden är såld!

Denna villa på Vedahöjden såldes av oss 2018-10-09. Se alla våra försäljningar i Tungelsta samt även på Vedahöjden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tungelsta - Lilla Hållsättra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vedahöjden 49 bjuder på ett vackert hus beläget på en fantastisk tomt mitt i sommaridyllen och med bara ett 100-tal meter ner för en stig når man Vedasjön. Huset disponeras på ett plan och har två sovrum, fräscht badrum och stora sociala ytor tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. När man når altanen finner man perfektion för ögat med den vackra lummiga skogen, bastu, nedsänkt jacuzzibad samt en vy som inte går att stirra sig mätt på.

Vedasjön med omgivningar har dokumenterat höga naturvärden och området har också värdefullt djurliv. Området präglas av permanentboende fritidshus och via samfällighetsföreningen erbjuds vägunderhåll och snöröjning samt grannsamverkan. Någon kilometer bort finns buss 848 (Nynäshamn - Tungelsta - Västerhaninge) och närhet finns även till pendeltågskommunikation samt infartsparkering både vid Tungelsta och Västerhaninge station. Inte långt ifrån erbjuds havs och båtliv. Hästintresset är utbrett och flera stall och ridskolor finns i närområdet såväl som ett stort antal anläggningar för den golfintresserade.

Varmt välkomna till en upplevelse på plats!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration