Denna bostad är ett skyddat köp
Läs mer om fördelarna

Tynningö / Vaxholm

En egen oas med sol från morgon till kväll med pool och tillhörande loungedel.

Referensnummer
435 364
Boarea/biarea
118/20 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse

Hjärtligt välkommen till Tynningö och denna fina villa om ca 118 välplanerade kvadratmeter med egen pool. Här möts du av ett barnvänligt och optimalt planerat hus i bra skick med öppen planlösning, underbara terasser och sol från morgon till kväll! Vidare är detta ett socialt boende med öppen spis, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, fint ljusinsläpp och fräscha ytskikt.

Förberedd försäljning
Det här är en förberedd bostad, bostaden är ännu inte ute på den öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare för mer information om bostaden, eller om du också vill sälja med förberedd.
Här kan du läsa mer om Förberedd®
Bilder
Sponsrade länkar
Poolen, huset och gästhus
Visa alla 1 bilder
Ekonomisk trygghet vid arbetslöshet eller sjukskrivning
BETALSKYDD

När du köper eller säljer din bostad genom Mäklarhuset kan du teckna en Betalskyddsförsäkring genom BEST Försäkring som skyddar dig mot ekonomiska oförutsedda händelser som kan påverka ditt boende. Betalskydd är bästa sättet att försäkra din privatekonomi. Med Betalskyddsförsäkringen kan du få ett månadsbelopp som täcker en del av dina månadskostnader.

Teckna Betalskyddsförsäkring
Området

Tynningö - den nära skärgårdsön

Endast 30 min från Slussen finns denna pärla i Skärgården. Här kan du bo och leva nära havet och pendla med båt, buss eller bil till jobbet.

Skärgårdsboende året runt eller för fritid

På denna långsträckta ö på drygt 10 km bor ca 400 permanentboende, en befolkning som mer än fördubblas under sommartid. Tynningö utmärks av mycket vacker natur, cykel- och promenadvänliga vägar och fina vandringsleder. Havet är påtagligt var du än befinner dig på ön och vill du bada i havet kan du göra det vid ett antal fina badplatser runt om på ön. Den största badplatsen finns vid insjön Maren. Här kryper temperaturen ofta upp till över 20 grader redan 3:e veckan i maj för att sedan hålla i sig till början av september. Vill du njuta av vacker utsikt kan du besöka Tynningö Klack , innerskärgårdens högsta punkt, varifrån man har en fantastisk utsikt över inloppet mot Stockholm samt ut över skärgården.

Den aktiva ön

Ön kännetecknas också av engagemang och aktiva föreningar såsom Tynningö IF, TRBB och TGEF. På ön anordnas bl.a simskola, löpskola, motionslopp, midsommarfirande, julmarknad, biokvällar, cykelfest mm. Kommunen äger ingen mark på Tynningö utan grönområdena ägs av TGEF som består av fastighetsägare på Tynningö. På markerna finns förutom vandringsleder och badplatser även utarrenderade hagar där det går betande djur såsom får, hästar, grisar och ibland kor. På ön finns också några varv, Malmqvist varv, Waxholmsvarvet samt Tynningö varv. Det finns en bygdegård, 3 fotbollsplaner, tennisplan, pulkabacke, en mindre lekpark och ett utegym.

Bra kommunikationer

Tynningö trafikeras med reguljär skärgårdstrafik från Vaxholm och Strömkajen i Stockholm samt en bilfärja i Trafikverkets regi mellan östra Tynningö och Norra Lagnö (Tynningöleden). På ön går SL buss som trafikerar bryggorna.

Skolor och förskolor

Barnen på Tynningö går i förskola och skola antingen i Vaxholm eller på Värmdö. I Vaxholm finns flera förskolor och skolor årskurs 6-9. På Värmdö finns närmaste förskola, Anitstilla, på Norra Lagnö, ca 1 km från färjelägret.

Fördelar

#Landsbygd
#Tennis
#Badstrand
#Lugnt
#Båtliv
#Bussar
#Sport och friluftsliv
#Tryggt
#Barnvänligt
#Färja
#Fiske
#Sportevenemang
#Motionsspår
#Utegym

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn