Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Tyresö / Tyresö strand
Ängspiren 4
Pris: Kalkyl 5 875 000 kr
Boarea: 155 kvm
Avgift: 5 764 kr/mån
Rum: 6 rum, varav 4 är sovrum

Nyproduktion / Tyresö - Tyresö strand / Ängspiren 4

Nyproducerat tornhus om 155 kvm vid havet i Tyresö Strand.

Drömmer ni om att bo nära havet i en ny bostad i toppskick erbjuder vi detta fantastiska tornhus om 155 kvm i ett mycket trevligt och eftertraktat område invid Erstaviken. Här bor man i omedelbar närhet till havet och vassen med båtliv, båtklubb och nya Strandbadet alldeles i närheten. Huset är under byggnation och färdigställs inom kort med inflyttning 2017-05-04. Tornhuset är på 155 kvm fördelat på 3 våningsplan samt med två fina terrasser + två stora balkonger om totalt ca 69 kvm. Här får du ett fantastiskt hem utöver det vanliga, nära havet och naturen. Brf Ängspiren består av 20 st brf-radhus som ligger längs en pir med ett vackert läge på Strandängarna, med havet på utsidan och ett fint villaområde på insidan. Alla radhus har viss sjöutsikt och är försedda med 2 st terrasser + 2 st balkonger. I anslutning till varje radhus ingår en parkeringsplats med el-stolpe. Föreningen äger fastigheten, Strand 1:258 med en areal om 4.075 kvm. Bostaden är under produktion och säljs på ritning, därav kan ej visning kan ej ske inuti bostaden. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och specifikation på inredning. Mer information, se under faktafliken/dokument och länkar.


Provmöblera
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  Bostaden har genomgående stora fönsterpartier och ljusmålade väggar samt vackra ekparkettgolv. Välkomnande hall med stor skjutdörrsgarderob med spegeldörrar samt klinkers på golv. Rakt fram till vänster från hallen finns ett helkaklat badrum med klinkergolv. Badrummet är utrustat med wc, handfat, dusch, tvättmaskin och torktumlare under en arbetsbänk. På väggen ovan bänkskivan finns väggskåp för förvaring. spotlightsbelysning i taket ger ett jämt och behagligt ljus. Smakfullt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet och matplatsen. Köket från Vedum har en hög standard med utrustning som hel kyl och frys, induktionshäll och ugn, integrerad diskmaskin samt inbyggd mikrovågsugn. Det är även utrustat med högskåp med draglådor för smidig hantering av matvaror. Fin matplats för upp till 6 personer med fönster mot terrass. I vardagsrummet finns plats för soffgrupp och här finns stora skjutdörrar ut till terrassen samt fönster åt två håll. Från vardagsrummet tar du dig ut på terrassen som är på ca 30 kvm med plats för trädgårdmöbler, där det även finns ett förråd som är lämplig för säsongsförvaring. Även på entrésidan av huset finns en terrass med ett utvändigt förråd för ytterligare förvaring. En trappa upp i huset ligger familjens privata del med tre sovrum samt ett allrum (som går att bygga om till 1 sovrum), klädkammare, och helkaklat badrum med komfortgolvvärme. Stora föräldrasovrummet har stor skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. På detta våningsplan finns 2 st stora balkonger om ca 12 kvm åt öster/söder och söder/väster med viss sjöutsikt. En trappa leder upp till tornrummet som är omgivet av glaspartier och utsikt åt söder mot villaområde och åt sidorna med viss sjöutsikt. Tornrummet blir ett fantastiskt sällskapsrum eller kan användas som ett sovrum. Här finns ett fint utrymme att kunna installera en kamin ( se ritning ).
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  155 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Boarea ca 155 kvm + 2 st terrasser om ca 15 kvm + ca 30 kvm + 2 st balkonger om ca 12 kvm + ca 12 kvm.
 • Rum
  6 rum, varav 4 är sovrum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2017
Energideklaration
 • Beskrivning
  Nyproduktion. Energideklaration ej utförd. Vid nybyggda fastigheter så sker energideklarering av föreningen efter ca två år.
Ekonomi
 • Avgift
  5 764 kr/mån
 • Kollektivavtal från Telia med bredband 50/8-100/100 Mbit/s, kollektiv bredbandstelefoni och digital TV paket Lagom med 1
  300 kr/mån
 • Uppvärmning och tappvatten, entreprenörens uppskattning. Driftskostnaden är beräknad på ett genomsnittligt boende och ka
  684 kr/mån
 • Hushållsel och driftsel, Driftskostnaden är beräknad på ett genomsnittligt boende och kan därför variera beroende på bru
  750 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  1 734 kr/mån
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  5,6048
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  kallvatten, basutbud TV ( Telia Start) och parkeringsplats.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Ängspiren. I föreningen finns 20 lägenheter.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

 • Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.
  Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.

  Säljer du din bostad med vinst måste du betala en skatt på hela eller delar av vinsten, en så kallad reavinstskatt på 22 %. Nu slopas taket för uppskov och du får istället betala en årlig skatt på 0,5% av vinsten.

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.