Barrskogsvägen 5

Barrskogsvägen 5

Slutpris

2 300 000 kr


Tyresö

Barrskogsvägen 5


Slutpris
2 300 000 kr

Tyresö

Toppmodern 2:a - Balkong i SV-läge - Invid Tyresö centrum!

Välkomna till en nyproducerad och exemplariskt planerad 2a i stilrent utförande. Här bor ni med omedelbar närhet till Tyresö Centrum och naturområden.

Lättmöblerat vardagsrum med plats för allt från soffgrupp och arbetshörna till mediamöblemang och matbord. Fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck. Stilrent och socialt planerat kök från Marbodal med all utrustning från Siemens; 3-D varmluftsugn, induktionshäll, diskmaskin och microugn. Väl tilltaget och helkaklat badrum, renoverat i en tidlös stil. Här finner ni WC, dusch, tvättmaskin, handfat samt spegelskåp med inbyggd belysning. I den låga avgiften ingår kabel-TV och bredband. Ljus & inbjudande hall med två stora garderober med skjutdörrar. Sovrummet rymmer en dubbelsäng och ligger i anslutning till den underbara balkongen. Stor balkong i sydvästläge vilket innebär att ni har soltimmar från lunch till kväll - här kommer ni avnjuta många sköna stunder.

Goda kommunikationer via direktbussar till Stockholm C & Gullmarsplan. Busshållsplatsen ligger cirka 50 meter från lägenheten!

Välskött och populär Brf med en av de lägsta avgiftsnivåerna i området. Ser fram emot att ses på visning!


Boarea
54 kvm
Avgift
3 299 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 (Hiss finns)
Såld
2019-07-11

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Barrskogsvägen såldes av oss 2019-07-11. Se alla våra försäljningar i Tyresö samt även på Barrskogsvägen.

Boka värdering

Zolle Baleng

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, kurdiska, persiska ...+3

Jessica Winter

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.