Diamantgången 87

Diamantgången 87

Slutpris

3 610 000 kr


Öringe— Tyresö

Diamantgången 87


Slutpris
3 610 000 kr

Öringe— Tyresö

Tillfälle att förvärva denna härliga bostadsrätt med stora generösa ytor och en härlig trädäckad uteplats i bästa solläge. Hela bostaden totalrenoverades under 2017 genom bostadsrättsföreningens försorg då dessa lägenheter uppläts med bostadsrätt. Samtliga vitvaror är från 2017.

Detta är det perfekta boendet för den stora familjen som vill bo med radhuskänsla i ett barnvänligt område. De 111 kvm är fördelade på 4 rok men kan enkelt utökas till ytterligare ett sovrum om så önskas. Planlösningen är ljus och luftig med ett generöst vardagsrum som ger plats åt både stor soffgrupp och matsalsmöbel, ett mysigt kök och tre till fyra rymliga sovrum samt två badrum. Parkeringsplats finns att hyra i direkt anslutning till entrén.

Brf Diamanten är en trevlig och populär bostadsrättsförening med närhet till vackra naturområden och badsjö. Härifrån finns bra busskommunikationer till både Gullmarsplan och Stockholm C. Inom promenadavstånd ligger även Tyresö golfklubb, häststall och tennisklubb. I närliggande Tyresö centrum finns flertalet restauranger, matbutiker och allt du kan önska dig inom shopping.


Boarea
111.3 kvm
Avgift
6 265 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-05-09

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.