Diamantgången 153 / Öringe / Tyresö

Välplanerad och ljus 3/4:a med radhuskänsla och bästa solläge!

Slutpris
3 135 000 kr
Boarea
91 kvm
Avgift
5 138 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-03-22
Bostaden är såld!

Denna radhus på Diamantgången såldes av oss 2019-03-22. Se alla våra försäljningar i Tyresö samt även på Diamantgången

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Öringe är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Diamantgången 153 finns nu denna möjligheternas bostadsrätt med radhuskänsla till försäljning! Här möts du av en välplanerad, ljus och trevlig gavellägenhet med bästa sydvästläge angränsande mot föreningens lekplats.

Denna 3/4:a i två plan har en optimal planlösning med generöst kök, vardagsrum samt 2-3 sovrum i sutterängplanet och två bra badrum. Bostaden har ett visst renoveringsbehov men med sitt härliga läge och vackra ljusinsläpp blir denna en pärla att förvärva!

Bo med ett av Öringes trevligaste lägen – bara ett stenkast från Öringesjön! Med en kortare promenad når du Tyresö golfbana och inom bara några minuter är du vid Tyresö slott. Det här är ett av Tyresös mest populära områden bland barnfamiljer.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration