Myggdalsvägen 76 / Centrala Tyresö / Tyresö

Lugnt läge nära centrum

Slutpris
2 320 000 kr
Boarea
94 kvm
Avgift
5 168 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-11-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på myggdalsvägen såldes av oss 2018-11-09. Se alla våra försäljningar i Tyresö samt även på myggdalsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Tyresö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Harmonisk gavellägenhet i ljus färgsättning och med fönster i tre väderstreck. Stor inglasad balkong med utsikt över grönområdet och en lummig innergård.
Härliga sällskapsytor med vardagsrum, matrum och kök i ett samspel som gynnar umgänge. Här kan man laga mat medan barnen gör läxor vid matbordet eller titta på tv i vardagsrummet. Vill man vara själv en stund har lägenheten tre generösa sovrum där man kan dra sig undan med en god bok eller där barnen kan leka sina egna lekar. Praktiskt och uppskattat för barnfamiljen är att man har både bad- och duschrum vilket minimerar morgonens köbildning.

Stor och välskött bostadsrättsförening som inte höjt avgiften de senaste 19 åren! Inom föreningen finns gym, bastu, utegym, bollplan, övernattningslägenhet m.m. Föreningen har även gott om garage och p-platser för uthyrning.

Lägenheten har ett ypperligt läge inom Tyresö med centrum och kommunikation endast några minuters promenad bort. Här finns närhet till Alby med motionsslingor, bad och natur. Här finns även tennis- och ridanläggning, fotbollsplaner, skateboardpark och andra aktivitetsmöjligheter. Som förälder uppskattar man närheten till Fårdala och Stimmets skola som båda ligger inom bekvämt gångavstånd.

Inom cykelavstånd finns badplatser i Östersjön och Tyresö slott med underbar miljö och fina cafeér. Som boende i Tyresö behöver man inte sakna något!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration