Sjöpiren 3 / Strandängarna / Tyresö

TORNVILLA MED VÄSTLÄGE!

Slutpris
5 200 000 kr
Boarea
155 kvm
Avgift
5 767 kr/mån
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-08-28
Bostaden är såld!

Denna radhus på Sjöpiren såldes av oss 2019-08-28. Se alla våra försäljningar i Tyresö samt även på Sjöpiren

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Strandängarna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett unikt tillfälle att förvärva en av tornvillorna i de populära Brygghusen i Tyresö Strandängarna! Ett riktigt drömboende för dig som vill bo i direkt närhet till havet i ett trevligt och färdigbyggt område med promenadavstånd till den barnvänliga stranden. Här får ni ett toppmodernt hem i ett lugnt och barnvänligt område med bästa solläge!

Inbjudande planlösning där entréplanet bjuder på en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och det övre planet disponeras av fyra sovrum och ett smakfullt inrett badrum i samma plan. I tornet på de översta våningsplanet finner ni ett härligt allrum med ateljékänsla, braskamin och stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp.
Dubbla terrasser och balkonger i olika väderstreck, allt för att följa solen från morgon till kväll. Från den stora altanen på baksidan av huset har man underbar eftermiddags och kvällssol samtidigt som man blickar ut över Erstaviken.
Parkeringsplats med motorvärmare ingår i bostadsrätten.

Här bor ni i den vackra skärgårdskommunen Tyresö med busskommunikationer i till Gullmarsplan och T-centralen. Sommartid kan du ta Vaxholmsbåten från Tyresö brygga in till Stockholm eller varför inte längre ut i skärgården.
Närliggande Tyresö centrum är ett stort inomhuscentrum som har ett stort utbud av restauranger och shopping.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration