Kavallerigatan 96

Kavallerigatan 96

Slutpris

2 310 000 kr


Centrala Väsby— Upplands Väsby

Kavallerigatan 96


Slutpris
2 310 000 kr

Centrala Väsby— Upplands Väsby

Totalrenoverad 2:a med inglasad balkong i söderläge

Välkommen till denna fina 2:a som 2021 byggts om och totalrenoverats av föreningen! Den ligger en trappa upp och har inglasad balkong i söderläge. Lägenheten har nytt Marbodalkök med full maskinell utrustning och matplats för 6 personer. Vardagsrummet är lättmöblerat och har ett stort fönsterparti med härligt ljusinsläpp. Badrummet är lyxigt stort, har fönster och är helkaklat med golvvärme. Här finns också både tvättmaskin och torktumlare, så du behöver inte ens nyttja föreningens gemensamma tvättstuga! Sovrummet är väl tilltaget och har en rymlig klädkammare med skjutdörrar och från sovrummet når du även den inglasade balkongen. Till lägenheten hör också ett separat förråd, som ligger vägg i vägg med lägenheten, praktiskt och lättåtkomligt!

Lägenheten är centralt belägen med gångavstånd till centrum (5 minuter) där du förutom butiker, restauranger, apotek och systembolag har två stora mataffärer.
I närområdet finns också Vilundabadet med simhall, motion- och sportanläggning. Hasselbadet ligger också nära och har utomhusbassäng som håller öppet under sommaren.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
67 kvm
Avgift
3 412 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2022-04-09

Mäklarhuset Sollentuna & Kista

Denna lägenhet på Kavallerigatan såldes av oss 2022-04-09. Se alla våra försäljningar i Upplands Väsby samt även på Kavallerigatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.