Havsskogen Bodslättsvägen 9

Havsskogen Bodslättsvägen 9

Slutpris

2 250 000 kr


Havsskogen— Väddö— Norrtälje

Havsskogen Bodslättsvägen 9


Slutpris
2 250 000 kr

Havsskogen— Väddö— Norrtälje

Välskött och nyrenoverat fritidshus på solig tomt nära hav och natur

Nu finns möjligheten att förvärva detta vinterbonade fritidshus i omtyckta Havsskogen på Väddö.

Denna fritidsfastighet har de senaste åren renoverats med varsam hand och det märks både invändigt och utvändigt. Huvudbyggnadens 54 kvm bestående av 3 rok är välplanerade med två bra sovrum, funktionellt kök, storstuga med matplats och yta för soffa i anslutning till den mysiga och värmande braskaminen. Storstugan präglas av ett fint ljusinsläpp från tre väderstreck och härifrån nås det isolerade uterummet som är öppet till nock och med skjutdörrspartier ut till altanen. Uterummet har plats för större middagssällskap och är även en given plats för att avnjuta pajen med plockade blåbär från den egna tomten. De dimbara spotlightsen i uterummet ger en mysig känsla under vår- och höstkvällar. I huvudbyggnaden finns även ett modernt duschutrymme med kakel och klinker samt handfat, ett separat utrymme för wc med separett-toalett och plats för tvättmaskin, en hall med avhängningsyta och ett större förråd/klädkammare med bra förvaringsmöjligheter. Huset har genomgående ljusa och fräscha ytskikt.

I anslutning till huvudbyggnaden finns en väl tilltagen och insynsskyddad altan som erbjuder många soltimmar och plats för både loungegrupp och matplats. Altanen är i perfekt syd-/västläge och vid altanen finns ett enklare utekök med diskbänk och framdraget sommarvatten samt plats för bänkspis. Här kan man i social tillvaro tillaga goda måltider samtidigt som man njuter av vädret.

Nedanför altanen finns en fin gäststuga om ca 10 kvm med plats för två sängar och förvaring. Till denna gäststuga finns ett vidbyggt växthus med glaspartier i härdat glas och indraget sommarvatten för att underlätta odlingen. På tomten finns dessutom ett nybyggt gästhus om ca 35 kvm som innehåller vedeldad bastu med tillhörande relaxrum, ett större gästrum samt förråd. Gästhuset har en egen insynsskyddad altan i sydvästläge med plats för möblemang.

Den stora soliga tomten bjuder på öppen gräsyta för lek och spel, berg i dagen, odlingsland för grönsaker samt vackra perenner, bärbuskar samt fruktträd. På tomten växer, förutom blåbär, även lingon, smultron och hallon samt en och annan kantarell!

En kort promenad från huset ligger föreningens välskötta poolområde med en stor härlig pool med havsvatten, en uppskattad lekplats, fotbollsplan samt föreningslokal. Om man fortsätter förbi poolområdet och följer vägen eller mysiga promenadstigar kommer man strax till havet med fantastiska klippor och små vikar. Vid havet har föreningen iordningställt en fin grillplats med utsikt över Ålands hav. Det går alldeles utmärkt att bada från klipporna men för den som föredrar sandstrand så finns en lugn och mysig strand i närliggande Skottviken dit man kan promenera eller cykla. Om man vill ta en båttur finns en sjösättningsramp nere vid klipporna.

Havsskogen är placerat i hjärtat av Väddö mellan Älmsta och Grisslehamn. I Älmsta finns en välsorterad Ica-butik med en fin charkdisk, apotek, frisör, vårdcentral, café, småaffärer m.m. Grisslehamn är väl värt flera besök för den som vill strosa bland gamla fiskebåtar, köpa färsk fisk, njuta av nybakade bullar i Bagarboden, fynda på loppis, spela tennis, padel eller äventyrsgolf, äta på restaurang eller tillbringa tid på ett modernt spahotell. Från Grisslehamn går dessutom Eckerölinjen till Åland dagligen. Både från Älmsta och Grisslehamn samt på vägen däremellen finns det goda bussförbindelser till Norrtälje med byte för vidare färd mot Stockholm eller Uppsala.


Varmt välkommen på visning till smultronstället på Bodslättsvägen 9!


Boarea
54 kvm
Driftkostnad
14 290 kr/år
Tomtarea
2 344 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-06-06

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Havsskogen Bodslättsvägen såldes av oss 2020-06-06. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Havsskogen Bodslättsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.