Fornvägen 23

Fornvägen 23

Slutpris

1 960 000 kr


Senneby— Väddö— Norrtälje

Fornvägen 23


Slutpris
1 960 000 kr

Senneby— Väddö— Norrtälje

Vinterbonat med vattentoalett

Välkommen till detta vinterbonade fritidshus om 60 kvm på en stor fin trädgårdstomt om 2 751 kvm med utsikt över åkrar och ängar i lugnt läge längst in på återvändsgata bara 2 km från underbart havsbad.

Huset ligger lugnt beläget i slutet av en återvändsväg och bjuder på två stora sovrum och ett rejält arbetskök i öppen plan mot det stora vardagsrummet med matplats, braskamin och stora glasytor samt utgång till altanen under tak. Badrummet har dusch, handfat och vatten/vacuum toalett med ordnat avlopp för BDT och sluten tank. På tomten finns även ett gästhus om ca 10 kvm och ett uthus/förråd om ca 8 kvm, byggrätten enligt detaljplan är 80 kvm för huvudbyggnad och 30 kvm för komplementbyggnader utöver detta kan man bygga friggebod och atterfallshus.

Den stora fina tomten har öppna plana gräsytor för lek och spel och en härlig utsikt mot åkrar och ängar. Här finns även skyddande häckar/buskage mot grannar som ger en privat och insynsskyddad känsla. lättskötta planteringar och blommande buskar.

Huset ligger i den mysiga kulturmiljön nära Kista hembygdsgård med gamla byggnader och fint midsommarfirande. I närheten ligger även Senneby som har en härlig bullerby-känsla, gamla bondgårdar och levande lantbruk.

Från huset når man ett fint havsbad ca 2 km bort eller väddö kanal där det finns möjlighet till bad & båtplats ca 3 km bort. I området finns även golfbana och fina bär och svampskogar. Ca 2,5 km till SL636 mot Norrtälje och Stockholm. Ca 3,5 km bort ligger Älmsta där det finns välsorterad ICA supermarket, restauranger, apotek, vårdcentral m.m.

Välkommen


Boarea
60 kvm
Driftkostnad
19 163 kr/år
Tomtarea
2 751 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2021-11-04

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Fornvägen såldes av oss 2021-11-04. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Fornvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.