Sök Meny
Såld

Norrtälje / Väddö - Björkö / Björköslingan 17

Sol, vind och vatten

Välkommen till ett välskött hem som kan användas året om för den som älskar skärgården. Stora huset som byggdes till år 2000 består av 3 sovrum, stort härligt vardagsrum med synliga takbjälkar och ett fräscht kök med utgång till altan med bästa kvällsolsläge och utsikt över vattnet. Tomten ligger högt och är mycket trevlig med gräsytor, fina granithällar och öppen vy ner mot vattnet endast 30 meter därifrån. Nedanför finns en badholme med liten sandstrand, badklippa och soldäck. För den som är intresserad av kajakpaddling är det ett ypperligt tillfälle att ta sin kajak och paddla ut till de smultronställen med många öar och kobbar som finns runt hörnet. Björköfjärden som ligger utanför ger access både till Gräddö, krogar som Lidö och Barnens ö .

Är familjen stor så finns det ett jättefint gästhus om 41 m2 som erbjuder eget kök(indraget sommarvatten) och allrum . På tomten finns även förråd, ca 10 m2, samt torrdass som komplement till stora husets WC.

Sist men inte minst så har vi den vedeldade bastun som är placerad på tomtens bästa läge och här lovas bästa utsikt och solnedgångar.

Sponsrade länkar
Norrtälje / Väddö / Björkö
Björköslingan 17
Slutpris: 3 600 000 kr
Boarea: 91 kvm
Driftkostnad: 22 350 kr/år
Tomtarea: 2 214 kvm
Rum: 5 rum (3-4 sovrum)
Såld: 2017-07-03
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Stockholm / Väddö / Björköslingan