Blåsippevägen 10 / Granö Väddö / Väddö / Norrtälje

Stort välskött och vinterbonat fritidshus

Slutpris
1 950 000 kr
Boarea
109 kvm
Driftkostnad
22 292 kr/år
Tomtarea
2 167 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2017-04-25
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Blåsippevägen såldes av oss 2017-04-25. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Blåsippevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Granö Väddö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stort och rejält vinterbonat fritidshus om 109 kvm på plan trädgårdstomt om 2167 kvm med viss sjöglimt samt promenadavstånd till båtplats och buss.

Det gedigna huset är uppfört 1988 och sedan tillbyggt 1994 och har en generös planlösning med ett stort vardagsrum med braskamin i öppen plan mot köket. Här finns även ett badrum som renoverats 2009 samt tre stora sovrum och allrum.

Den plana lättskötta tomten har stora gräsytor, päron, körsbär och äppelträd samt rosor, vinbär och rabarber. Här är det fina stensättningar och en stor altan på två sidor av huset och viss sjöglimt från delar av tomten. På enkelt promenadavstånd finner ni SL buss 636 samt bad och båtplats som hör till huset.

Lugnt och trivsamt område mellan havet och den skyddade flottskärs viken med fina promenadstigar i vacker skärgårdsnatur, fina fiskevatten och närhet till Barnens ö med restaurang och aktiviteter. Möjlighet finns att vara medlem i bastuförening vid vattnet

Välkommen på visning

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration