Edeby byväg 70

Edeby byväg 70

Slutpris

1 500 000 kr


Edeby-väddö— Väddö— Norrtälje

Edeby byväg 70


Slutpris
1 500 000 kr

Edeby-väddö— Väddö— Norrtälje

Sällan skådad chans att förvärva ett sommarhus på en väg där familjer ärver i generationer!

Nu grönskar det i dalens famn, nu doftar äng och lid, kom med på vandringsfärd i detta ljuva hems glada tid!*

I natursköna och populära Edeby - Väddö saluförs nu en sällan skådad chans att förvärva ett sommarhus på en väg där familjer bott i generationer.

När du kör in på uppfarten möts du av en vacker oas, en fin skogstomt med stor trädgård, berg i dagen och vackra blommor. Där finns två hus belägna på en höjd och placerad en bit från vägen. Här kan du njuta av sommaren i lugn och ro!

Hemtrevlig och lättskött huvudstuga med de klassiska och tidstypiska inslag som ett fritidshus från mitten av 70-talet har, charmiga rum med tapeter från 70-talet. Huset erbjuder tre sovrum, ett luftigt vardagsrum med plats för soffgrupp, TV-möbel och har ett fönsterparti med vacker utsikt mot trädgården. Effektivt kök i fil med bra arbetsyta med en trevlig matplats vid fönstret. I anslutning till köket nås den mysiga altanen i sydväst-läge, här kan man njuta av solen från morgon till kväll. Altanen inbjuder till trevliga stunder med gäster för mat eller fika. Ägarna har låtit OCAB sanera, tätat ventiler, plasta in och samt satt in avfuktare i grunden år 2011.

Charmig gäststuga om ca 32 m² med tidstypisk inslag från byggåret 1960. Gäststugan har en trevlig veranda undertak med gott om plats för sällskapsmöbler. Gäststugan har hall med gott om plats för ytterkläder och skor, rymligt vardagsrum med öppen spis, kök med fina detaljer och vedspis som ej är i drift. Stort rum med plats för sängar eller bäddsoffa. Gäststugan är i behov av renovering.

Vacker skogstomt om 3 158 m² med berg i dagen och till mesta del plan. På tomten finns det plats för lek och sport, odling , eller bara en oas att njuta av. På uppfarten finns plats för upp till fyra bilar. Fastigheten är belägen utom detaljplanelagt område.

Fastigheten är familjeägt sedan 1960. och skötts med varmvarm hand av ägarna genom åren.

Vatten - Egenborrad brunn med året om vatten( ej indraget i huvudstugan eller gäststugan)
Avlopp - Saknas. Förbränningstoalett installerad 2019 (Cinderella)
Fiber- Är indraget vid tomtgräns men ej ansluten till fastigheten
Missa inte drönarvy för en fin översiktsbild, klicka på länken vid Älmsta för att få överblick över Älmsta centrum

Kommunikation finns lättillgänglig via buss, ca 800 meter till närmaste busshållplatsen Nothamns vägskäl, det tar ca 24 minuter till Älmsta eller Grisslehamn. Resa med buss från Norrtälje stad tar ca en timme. Buss från Danderyds-sjukhus tar 50 minuter till Norrtälje, här reser du komfortabelt med dubbeldäckare och Wi-Fi på bussen.

Edeby - En strategisk bra punkt för familjen, mittemellan orterna Hallstavik, Grisslehamn och Älmstasistnämnda som du når på ca 10-15 minuters bilfärd. Alla tre orterna har god service och aktiviteter för barn. För att nämna några så har du barnvänligt och omtyckt utomhusbad i Hallstavik, välsorterad och trevlig ICA-butik i Älmsta eller väl besökta Bondens glasskalas samt omtycka Eckerö linjen i Grisslehamn. En fin cykeltur till Grisslehamn nås via Nothamsvägen och senare Kustvägen. Till havet nås är det ca 3 km och här finner du fina klippbad. Till Väddös kommunala bad, Mällby, är det ca 1,5 km och mycket uppskattadt med sandstrand, badbrygga och hoppbrygga en bit ut i kanalen.

Distans:
- Grisslehamn ca 11 km
- Älmsta ca 6,5 km
- Hallstavik ca 19 km

Kommunen har i övrigt att erbjuda ett liv som passar alla, med ett fint naturliv, bevarade naturreservat samt Roslagsleden som har sin början i Danderyd och sitt slut i Grisslehamn där du kan njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgård. Det finns ett omfattande föreningsliv och flertalet aktiviteter som passar allas intressen, vuxen som barn. Norrtälje är en kommun att leva, bo och njuta i!

Tillträde är flexibelt - Varmt välkommen på visning!


Boarea
61 kvm
Driftkostnad
21 560 kr/år
Tomtarea
3 158 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-08-26

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Edeby byväg såldes av oss 2021-08-26. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Edeby byväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.