Elmsta udde 41

Elmsta udde 41

Slutpris

1 600 000 kr


Älmsta— Väddö— Norrtälje

Elmsta udde 41


Slutpris
1 600 000 kr

Älmsta— Väddö— Norrtälje

Unikt sjöläge!

Längst ut på udden med altan i söder, väster och inglasat uterum i norr med fantastiska solnedgångar över Väddöviken ligger denna optimala tre om 80 kvm endast ett par meter från vattnet, i perfekt solläge utan insyn.

Lägenheten har en optimal planlösning med ett stort och ett mindre sovrum, stort, ljust och fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare, kök med utgång till altan och strålande sjöutsikt samt vardagsrum med magisk utsikt åt två håll samt utgång till det inglasade uterummet.

Runt hela lägenheten löper ett stort altandäck i tre väderstreck med sol från tidig morgon till den sen kväll med solnedgång över vattnet sommartid. Mot Väddöviken finns ett fint inglasat uterum som förlänger säsongen och bjuder på solnedgångar året om, på andra sidan altanen finns ett fint växthus för dig med odlingsintresse, Några meter från altanen ligger båthamnen där det finns möjlighet att hyra både båtplats och sjöbod. I föreningen finns dessutom möjlighet att hyra både parkering ute och i parkeringshus.

På Elmsta udde bor du enkelt och bekvämt i ett unikt havsnära läge i skärgården med båthamn och gästhamn inom 100 m, närhet till ett fint utbud av restauranger, caféer, välsorterad mataffär, apotek, vårdcentral, skolor mm på promenad avstånd. Vackert promenadstråk längs kanalen, och cykelavstånd till det öppna havet vid Sandviken.

Välkommen till Älmsta Udde!


Boarea
80 kvm
Avgift
6 467 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns)
Såld
2018-09-05

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Elmsta udde såldes av oss 2018-09-05. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Elmsta udde.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.