Flisbergen 34

Flisbergen 34

Slutpris

1 900 000 kr


Flisbergen— Väddö— Norrtälje

Flisbergen 34


Slutpris
1 900 000 kr

Flisbergen— Väddö— Norrtälje

Stilfull sommarstuga i omtyckta flisbergen med närhet till havet och bad-och badstrand!

Som ett av sista husen på gatan, avskilt från grannar, med vacker inramning likt en tavla av skog och grönska, med närhet till vacker badstrand vid havet och möjlighet att hyra båtplats med direkt access till Ålandshav, möts du av sommarparadiset många söker men sällan finner!

Varmt välkommen till välskötta och stilfulla Flisbergen 34 i omtyckta och barnvänliga flisbergen med promenadavstånd till områdets badstrand, klippor och holmar vid Ålandshav.

Smakfullt inredd stuga fördelat på ett plan med två generösa sovrum, nytt badrum med dusch, wc med förbränningstoalett. Ljust och modernt kök i fin lantlig tappning med matplats i anslutning. Luftigt och ljust vardagsrum med stort och fint fönsterparti med trevligt ljusinsläpp och vacker utsikt mot grönska. Mysig braskamin för sena höst och vår kvällar. Rejäl och tilltagen altan med en del under tak, här kan du njuta av solen hela dagen! Praktiskt och mysig gäststuga med palts för dubbelsäng och el indragen. Två redskapsbodar med ena som en klassik snickarbod med praktiskt arbetsbänk och förvaringsyta. Den andra delen stå i ett vägskäl att inredas som en redskapsbod eller så finns det god chans att renovera om till ytterligare en gäststuga med plats för flera bäddar.

Huset har tagits hand om med varma händer under åren, läs gärna mer under renoveringar.

Plan och lättskött trädgårdstomt som till största del vetter mot samfällighetens allmänning. Här finns plats för hela familjen, om det är lek, odling eller avkoppling som står på agendan så funkar vilket som!

Via samfällighet NORRTÄLJE EDEBY S:1 har man tillgång till en fantastiskt vacker sandstrand vid Sottviken och vacker utsikt över Ålandshav samt välordnade båthamn med klubbhus och rätt till att hyra en egen båtplats, detta nås på promenad avstånd!



Flisbergen är en strategisk plats för familjen, som ligger mitt mellan orterna Hallstavik, Grisslehamn och Älmsta. Du når till allmän service och flertalet aktiviteter för familjen via en 30- 40minuters cykeltur eller en kort bilfärd på ca 15-20 minuter, Hallstavik t.ex. har ett barnvänligt och omtyckt utomhusbad. Från Grisslehamn går Eckerölinjen till Åland och i Älmsta finns en välsorterad ICA- butik. I Älmsta finns också busstation med bra kommunikationer till både Norrtälje, Stockholm och Grisslehamn, närmaste busshållplats ligger 3,3 km från fastigheten och tar dig vidare till Grisslehamn, Älmsta eller Norrtälje.
Distans:
- Grisslehamn 7,5 km
- Älmsta ca 11 km
- Hallstavik ca 19,5 km

Kommunen har i övrigt att erbjuda ett liv som passar alla, med sin fantastiska natur, välbevarade naturreservat samt Roslagsleden som har sin början i Danderyd och avslutar i Grisslehamn. Här kan du njuta av ett rikligt friluftsliv, med god access till Roslagens skärgård som tar dig ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktiviteter som passar allas intresse, vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i!

Ta chansen innan någon annan gör det - vi ses på visningen!


Boarea/biarea
41/8 kvm
Driftkostnad
11 100 kr/år
Tomtarea
2 367 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-10-04

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Flisbergen såldes av oss 2021-10-04. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Flisbergen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.