Flottskärsvägen 190 / Studsboda / Väddö / Norrtälje

Studsboda - Nybyggt hus på stor strandtomt med möjligheter

Slutpris
4 275 000 kr
Boarea
178 kvm
Driftkostnad
26 349 kr/år
Tomtarea
5 600 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2015-02-18
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Flottskärsvägen såldes av oss 2015-02-18. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Flottskärsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Studsboda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stor öppen strandtomt mot havet med ett nybyggt Trivselhus från 2008 i två plan. Stort altandäck runt huset ger många möjligheter till sol och att umgås hela dagen. Stor tomt med härliga ytor som sluttar ner mot havet. På tomten finns ytterligare ett boningshus i två plan från sekelskiftet om ca 140 kvm som är tilläggsisolerat med ny panel och fönster. Detta hus har visst renoveringsbehov.

Möjlighet kan finnas att dela nuvarande fastighet i två fastigheter (under förutsättning att byggnadsnämnden och lantmäteriverket ger sitt tillstånd) och därmed få två fastigheter.

Till fastigheten finns också fiskevatten.

SL-buss 645 stannar vid landsvägen, ca 200 meter från huset. Café och restaurang vid Edblads i Gåsvik ca 2 km. Till Älmsta är det ca 6 km. Där finns välsorterad mataffär som är ATG-ombud, apoteksombud samt systembolagsombud. Här kan du även hitta butiker och restauranger.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.