Flottskärsvägen 96 / Nyby / Väddö / Norrtälje

Förverkliga din skärgårdsdröm

Slutpris
8 150 000 kr
Boarea
87 kvm
Tomtarea
83 097 kvm
Totalareal
115 597 kvm
Rum
5 rum (2 sovrum)
Såld
2017-06-22
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Flottskärsvägen såldes av oss 2017-06-22. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Flottskärsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nyby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har du möjlighet att förverkliga din skärgårdsdröm på detta unika skärgårdshemman om ca 11 hektar med en strandlinje om hela 170 meter, huvudbyggnad, båthus, sjöbod, gästhus och ekonomibyggnad allt inom 50 meter från vattnet.

Fastigheten ligger i Nyby, mittemot Barnens Ö i norra Stockholms skärgård, här finns vacker skärgård med klippor och stränder runt knuten, sjökrogen Barnens Ö krog och scen inom roddbåtsavstånd och framför allt fint fiske vid inloppet till väddö kanal. Fastigheten har del i fiskesamfälligheten FS:1 och har mantal.

Alla byggnader på fastigheten har renoveringsbehov, vilket passar dig som vill förverkliga ditt eget drömboende. Möjlighet finns här att bygga nytt eller förbättra befintliga byggnader som ligger i ett helt unikt läge, nära vatten och långt från störande grannar.

Fastigheten som är hela 115 597 kvm stor består av 32 500 kvm vatten och 83 097 kvm mark fördelat på två skiften.

Det ena skiftet består av en sjötomt om drygt 3 hektar, med fina åkrar/ängar och en vacker uppvuxen trädgårdstomt vid vattnet med fruktträd stora syrenbuskar stensättningar och uteplatser. Strandlinjen har både kaj med segelbåtsdjup, båthus för en rejäl båt, sjösättningsramp, sandstrand och strandängar.
Huvudbyggnaden från 1910 om 87 kvm ligger högt beläget med strålande sjöutsikt ett 20-tal meter från vattnet. Här finns kök, vardagsrum, glasveranda och två sovrum, hela huset har ett stort renoveringsbehov.
Gästhuset om ca 50 kvm plus loft har hela fem sovrum samt kök, även här finns renoveringsbehov.
Båthus om ca 50 kvm som är väl tilltaget har bra djup och rymmer en stor båt har även ett övernattningsrum med kök.
Sjöbod om ca 15 kvm
Ekonomibyggnad om ca 290 kvm
Jordkällare

Det andra skiftet består av ca 5 hektar ungskog.

Då fastigheten är en Jordbruksfastighet i glesbyggdsområde krävs förvärvstillstånd från Länstyrelsen krävs för köp. Fastigheten är ett dödsbo och säljs med friskrivningsklausul.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration