Flottskärsvägen 142

Flottskärsvägen 142

Slutpris

2 600 000 kr


Nyby— Väddö— Norrtälje

Flottskärsvägen 142


Slutpris
2 600 000 kr

Nyby— Väddö— Norrtälje

Nyproducerat hus nära bad- och båtplats

I en solig glänta ligger detta nybyggda fritidshus om 77 kvm med hög standard och ljusa fina materialval på en öppen, plan och solig trädgårdstomt om 2751 kvm nära fint bad och båtplats i Ramviken.

Huset som är uppfört 2018-2019 har en optimal planlösning och härlig rymd med tre bra sovrum, ljust och fräscht badrum samt kök och vardagsrum i öppen plan med stora glaspartier och utgång till den soliga altanen. Här bjuds det på hög modern standard med genomgående vattenburen golvvärme i alla rum, vardagsrum med braskamin, välutrustat kök från Ballingslöv och badrum med handfat, dusch och vattentoalett. Längs hela långsidan löper en stor altan med perfekt solläge och härlig kvällssol.

Den öppna, soliga tomten har stora plana gräsytor för lek och spel och en stor altan i perfekt sydvästläge. Stor ordnad uppfart för flera bilar och en friggebod om ca 15 kvm som är inredd som gäststuga. Här bor du lugnt, tyst och avskilt med endast en handfull grannar i området men ändå bara 100 meter till SLbuss 645 mot Norrtälje och Stockholm och ca 2 km till ett fint bad och möjlighet till båtplats i Ramviken.

Någon kilometer bort ligger Edblads restaurang och butik i Gåsvik som är ett populärt utflyktsmål. Älmsta är närmsta tätort ca 8 km bort där det finns en mycket välsorterad ICA supermarket, apotek, vårdcentral, restauranger och affärer. Med båt når man snabbt ut i en fin skärgård med många små öar och stränder samt skärgårdskrogen Barnens ö Krog & Scen som ligger bara 5 min bort. Nybys hembygdsgård är aktiv med bla bycafé, musikkvällar, bokklubb, skördemarknad mm.

Huset är byggt av lokala hantverkare med gott rykte, här kan du bo året runt eller använda huset som sommarnöje med hög standard. En stor fördel vid köp av nyproducerad bostad är att du har en låg driftskostnad samt att du har befrielse från fastighetsskatt i 15 år.

Välkommen på visning


Boarea
77 kvm
Driftkostnad
16 410 kr/år
Totalareal
2 751 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-10-09

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Flottskärsvägen såldes av oss 2019-10-09. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Flottskärsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.