Hakens väg 10 / Sandviken / Väddö / Norrtälje

Nära till havsbad!

Slutpris
1 800 000 kr
Boarea
61 kvm
Driftkostnad
13 031 kr/år
Tomtarea
2 478 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-08-24
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Hakens Väg såldes av oss 2017-08-24. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Hakens Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sandviken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

150 meter från vackra Sandvikens havsbad ligger detta fräscha vinterbonade fritidshus om 61 kvm beläget på en varierande naturtomt om 2 478 kvm med avskilt läge mot allmänning.

Huset som har renoverats de senaste åren har genomgående ljusa fräscha ytskikt, vackra tapeter och en optimal planlösning. Här finns två bra sovrum, nyrenoverat badrum samt vardagsrum och kök i öppen plan. Från vardagsrummet når man en stor och insynsskyddad altan, delvis under tak i härligt, sydvästläge, där du kan sitta och njuta av den värmande solen med en rykande kopp kaffe i handen.

Härlig varierande natur-och trädgårdstomt med en del berg i dagen och en stor plan gräsmatta för lek och spel. Tomten har mycket fint läge mot allmänning med endast en granne, havet ett stenkast bort och med ett helt fantastiskt solläge. Det är bara ca 150 m till det underbara Sandviksbadet med vacker, vidsträckt sandstrand. Där finns även en liten lekplats för de mindre samt en trevlig kiosk. Cykelavstånd till Älmsta och närliggande lokala fiskhandlare och väddö mejeri.

Välkommen hit!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration