Hakens väg 73 / Sandviken / Väddö / Norrtälje

Äkta sjötomt mot Ålands hav

Slutpris
6 450 000 kr
Boarea
95 kvm
Driftkostnad
23 150 kr/år
Tomtarea
3 350 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-09-17
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Hakens Väg såldes av oss 2020-09-17. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Hakens Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sandviken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med en strålande utsikt över obruten horisont ligger detta välplanerade fritidshus om 95 kvm bara ett tjugotal meter från vattnet på en stor äkta sjötomt om 3 350 kvm land och ej uppmätt vattenyta.

När du öppnar dörren till den ljusa välkomnande hallen är det första intrycket den blå obrutna horisonten som syns rakt igenom huset genom ett fönster samt den glasade utgången till altanen mot vattnet. Samma vackra utsikt bjuds även från kök, två av de tre sovrummen och det stora vardagsrummet med murad öppen spis. Här finns även badrum med bastu och toalettutrymme med förbränningstoalett. Två fina altaner varav en i skyddat söderläge och den andra i norr/västerläge med murad öppen spis och solnedgång över vattnet.

Den stora plana tomten bjuder på fina gräsytor för lek och spel och har ett fint avskilt och insynsskyddat läge med endast en granne, havet och allmänning. Strandlinjen bjuder på vackra släta klippor, stenstrand, solnedgång över havet och magiskt vacker ytterskärgårdsmiljö. Här finns även ett rejält uthus/förråd om ca 30 kvm och möjlighet att bygga gästhus/garage.

Unikt tillfälle att förvärva en av mycket få äkta sjötomter på utsidan av Väddö i ett fint läge nära Sandvikens havsbad och camping och de vackra klipporna vid Senneby haken. Vid campingen finns det sommartid en kiosk/café och vid Senneby haken finns en fiskare där det fortfarande finns möjlighet att köpa rökt fisk på helgerna. I Älmsta ca 5 km bort finns välsorterad ICA supermarket, restauranger, cafe, apotek, vårdcentral och systemombud. Härifrån kan man även ta buss SL636 eller 637 mot Norrtälje och Stockholm.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.