Hakens väg 73

Hakens väg 73

Slutpris

6 450 000 kr


Sandviken— Väddö— Norrtälje

Hakens väg 73


Slutpris
6 450 000 kr

Sandviken— Väddö— Norrtälje

Äkta sjötomt mot Ålands hav

Med en strålande utsikt över obruten horisont ligger detta välplanerade fritidshus om 95 kvm bara ett tjugotal meter från vattnet på en stor äkta sjötomt om 3 350 kvm land och ej uppmätt vattenyta.

När du öppnar dörren till den ljusa välkomnande hallen är det första intrycket den blå obrutna horisonten som syns rakt igenom huset genom ett fönster samt den glasade utgången till altanen mot vattnet. Samma vackra utsikt bjuds även från kök, två av de tre sovrummen och det stora vardagsrummet med murad öppen spis. Här finns även badrum med bastu och toalettutrymme med förbränningstoalett. Två fina altaner varav en i skyddat söderläge och den andra i norr/västerläge med murad öppen spis och solnedgång över vattnet.

Den stora plana tomten bjuder på fina gräsytor för lek och spel och har ett fint avskilt och insynsskyddat läge med endast en granne, havet och allmänning. Strandlinjen bjuder på vackra släta klippor, stenstrand, solnedgång över havet och magiskt vacker ytterskärgårdsmiljö. Här finns även ett rejält uthus/förråd om ca 30 kvm och möjlighet att bygga gästhus/garage.

Unikt tillfälle att förvärva en av mycket få äkta sjötomter på utsidan av Väddö i ett fint läge nära Sandvikens havsbad och camping och de vackra klipporna vid Senneby haken. Vid campingen finns det sommartid en kiosk/café och vid Senneby haken finns en fiskare där det fortfarande finns möjlighet att köpa rökt fisk på helgerna. I Älmsta ca 5 km bort finns välsorterad ICA supermarket, restauranger, cafe, apotek, vårdcentral och systemombud. Härifrån kan man även ta buss SL636 eller 637 mot Norrtälje och Stockholm.


Boarea
95 kvm
Driftkostnad
23 150 kr/år
Tomtarea
3 350 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-09-17

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Hakens väg såldes av oss 2020-09-17. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Hakens väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.