Havsörnsstigen 31

Havsörnsstigen 31

Slutpris

2 820 000 kr


Rörvik— Väddö— Norrtälje

Havsörnsstigen 31


Slutpris
2 820 000 kr

Rörvik— Väddö— Norrtälje

Ljust, fräscht, vinterbonat med vattentoalett

På en stor, plan och solig trädgårdstomt om 2540 kvm med härliga gräsytor för lek och spel ligger detta topprenoverade vinterbonade fritidshus om 80 kvm med vattentoalett och helt insynsskyddad altan.

Huset som byggts till och renoverats löpande de senaste tre åren har genomgående ljusa, moderna ytskikt med liggande vit panel och ekparkett. Det välutrustade moderna köket ligger i öppen plan mot vardagsrum, har inbyggda vitvaror och en tuff frihängande fläkt. Vardagsrummet har taket öppet upp till nock, braskamin och stora härliga glaspartier mot altanen som man når genom dubbla glasdörrar. Den optimala planlösningen bjuder även på tre bra sovrum och ett ljust och fräscht badrum med dusch, handfat, vattentoalett, tvättmaskin, torktumlare samt platsbyggd förvaring.

Den stora härliga altanen i sydvästläge sammanbinder huset med gästhuset på ett mycket fint sätt. Här finns plats för både matgruppen och solstolarna. Gästhuset om 30 kvm har en öppen planlösning som kan delas av i flera rum om så önskas. Här finns ett pentry och ett badrum med dusch, handfat och vattentoalett.

Den plana tomten bjuder på en stor fin gräsmatta för lek och spel, ett vackert berg i dagen ger karaktär och skyddar för insyn och några lättskötta planteringar och buskar ger färg. Ordnad uppfart för två bilar. I närheten finns fotbollsplan, bouleplan, lekplats, bad och båtplats.

Närhet till buss (500 m) SL645 mot Norrtälje, ca 400 m till fint bad i området, möjlighet till båtplats i föreningen (ca 400 m från huset). Ca 10 km till sommaridyllen Älmsta med affärer, restauranger, caféer, vårdcentral välsorterad ICA supermarket, apotek m.m. Med båt når ni enkelt Barnens Ö krog och Scen på andra sidan Björköfjärden.


Boarea
80 kvm
Driftkostnad
19 621 kr/år
Tomtarea
2 540 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-06-13

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Havsörnsstigen såldes av oss 2018-06-13. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Havsörnsstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.