Havsörnsstigen 23 / Rörvik / Väddö / Norrtälje

Välskött vinterbonat fritidshus

Slutpris
1 870 000 kr
Boarea
72 kvm
Driftkostnad
14 700 kr/år
Tomtarea
2 440 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-03-21
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Havsörnsstigen såldes av oss 2020-03-21. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Havsörnsstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rörvik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välvårdat vinterbonat fritidshus om ca72 kvm med en stor tomt om 2440 kvm med fina lättskötta gräsytor med närhet till natur och skärgårdsliv.

Huset som känns väldigt ordentligt och omvårdat har en perfekt planlösning med fyra sovrum, badrum och kök/vardagsrum i öppen planlösning. På tomten finns även en friggebod samt en nybyggd altan.

Den stora öppna soliga tomten består till största delen av en plan fin lättskött gräsmatta som inbjuder till lek och spel.

Närhet till buss SL 645 mot Norrtälje, fint bad i området, möjlighet till båtplats i föreningen (kö kan förekomma).
Någon kilometer bort ligger Edblads restaurang och butik i Gåsvik som är ett populärt utflyktsmål. Älmsta är närmsta tätort ca 10 km bort där det finns en mycket välsorterad ICA supermarket, apotek, vårdcentral, restauranger och affärer. Med båt når ni enkelt Barnens Ö krog och Scen på andra sidan Björköfjärden.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.