Havsskogen Bergstigen 13 / Havsskogen- Väddö / Väddö / Norrtälje

Fritidshus med tre sovrum

Slutpris
995 000 kr
Boarea
68 kvm
Driftkostnad
12 121 kr/år
Tomtarea
2 296 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-05-31
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Havsskogen Bergstigen såldes av oss 2017-05-31. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Havsskogen Bergstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Havsskogen- Väddö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta fritidshus om 68 kvm med en helt optimal planlösning på en stor lättskött naturtomt om 2296 kvm i härliga Havsskogen vid havet.

Huset som är i behov av lite kärlek har tre bra sovrum, badrum samt vardagsrum och kök i öppen plan. Här når du den soliga och insynsskyddade altanen från både vardagsrum och entré, vardagsrummet har även en fin murad öppen spis och stora fönster.

Den öppna soliga naturtomten har en nästan helt insynsskyddad baksida med altan i sydväst, fina berg i dagen, en rhododendron, syren och massor av blåbär. På tomten finns även ett redskapskjul om ca 4 kvm samt ett uthus om ca 6 kvm som är inrett som duschrum.

Havsskogen ligger vid havet och från huset når du enkelt de vackra klipporna vid havet, områdets pool, fotbollsplan, lekplats och föreningslokal som populära bland både barn och vuxna. Inom en kilometer ligger den vackra sandstranden vid Skottviken, det finns även möjlighet att hyra båtplats vid Flisbergets båthamn.

Närhet till Grisslehamn som är en sommaridyll med mataffär, fiskaffärer, restauranger, caféer, hotell, gästhamn m.m.

Välkommen till Havsskogen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration