Havsskogen Enstigen 1

Havsskogen Enstigen 1

Slutpris

1 750 000 kr


Havsskogen— Väddö— Norrtälje

Havsskogen Enstigen 1


Slutpris
1 750 000 kr

Havsskogen— Väddö— Norrtälje

Havsskogen - sol i vacker gårdsmiljö

Välkomna till detta trivsamma fritidshus med högt, soligt och insynsskyddat läge. Huvudhuset tillsammans med de två gäststugorna skapar en härlig gårdsmiljö. Huset har renoverats de senaste fem åren och har genomgående vackra slipade furugolv, vit träpanel på väggarna som kombinerats med bruna detaljer och blyinfattade fönster på ett vackert sätt. Öppen planlösning med vacker öppen spis och nytt badrum och kök från 2013. Uteplatsen väljer man antingen på altanen under tak eller den stora öppna gårdsplanen vid husen med sol hela dagen. Timrat gästhus om ca 25 kvm inrett med gästrum samt bastu med duschhörna. Här finns ytterligare ett gästhus om 15 kvm. På den nedre delen finns ett förråd.

Tomten är en öppen naturtomt med berg i dagen och två större gräsmattor. Med sitt höga läge har tomten sol hela dagen från morgon till kväll. Uppe vid husen har man ett högt och insynsskyddat läge och nedre delen av tomten har gräsmatta samt en grusad parkering och i övrigt naturtomt.

En välskött fastighet med ett flertal hus och en härlig naturtomt.

Från tomten är det bara fem minuters gångväg ner till det allmänna poolområdet. Havsskogen är ett populärt område som förutom gemensam pool har fotbollsplan, lekplats och klubbhus och vackra klippor längs med havet. Vill du promenera till havet är det ca 1 km till de vackra klipporna. Ca 7 km till sommaridyllen Grisslehamn med fiskehamn, gästhamn, ICA-butik, kaféer och restauranger samt nordens största spa.


Boarea
55 kvm
Driftkostnad
10 825 kr/år
Tomtarea
2 593 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-01-19

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Havsskogen Enstigen såldes av oss 2019-01-19. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Havsskogen Enstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.