Havsskogen Utsiktsvägen 11

Havsskogen Utsiktsvägen 11

Slutpris

2 800 000 kr


Väddö— Norrtälje

Havsskogen Utsiktsvägen 11


Slutpris
2 800 000 kr

Väddö— Norrtälje

Nybyggt & havsnära med underbar tomt

Ibland är det bara ren och skär glädje att få vara mäklare och förmedla försäljningen av ett så här fint och havsnära hus. Här strålar kärleken till trädgården, detaljerna och byggnationer i absolut högsta klass emot dig redan vid den stora vita grinden, som leder in till en perfekt ordnad uppfart för 2-3 bilar.

Tomten om 1947 kvm är perfekt utnyttjad och här möter en perfekt stensättning som leder in i den spansk-inspirerade delen av trädgården med en stor uteplats under tak med förråd och viss sjöglimt. Bakom den fina uteplatsen finns en liten japansk trädgård och en stor fin gräsmatta som sluttar ner mot fastighetens andra infart. På höger sida om huset finns en vacker konstgjord strand med en turkos vattenspegel och vita stenar. Här finns också en uteplats med en tältpaviljong så att man sitter under tak även här. Vid huset finns en stor ordnad solig uteplats i perfekt västerläge med markis med direkt anslutning från vardagsrummet vi glasparti samt en mindre frukostveranda i sydost med anslutning från köket. På baksidan av huset finns ett fint ordnat gästhus och ett separat duschhus med dusch handfat och torrtoalett.

Huset om 40 kvm är färdigställt 2014 och helt modernt med optimal planlösning och stora glaspartier som sammanlänkar vardagsrum och kök med den härlig trädgården utanför. Här finns en hall med klinkersgolv (med golvvärme), och plats för avhängning, ett stort fint sovrum med snygga runda designfönster, ljust golv och vit liggande panel. Badrummet har klinkers, kakel, dusch, handfat och vattentoalett. Vardagsrum och kök i öppen plan med stora glasrutor, och helt perfekt planerat kök med inbyggda vitvaror. Huset har åretruntvatten och kan nyttjas året runt.

Från tomten finns viss sjöglimt och man når enkelt havet och de vackra klipporna via en stig som ansluter vid vägen nedanför huset. I närheten finns också det fina poolbadet i området, den fina havsstranden i Skottviken och båthamnen vid flisbergen. Närhet även till den fina sommaridyllen Grisslehamn med affär, caféer, glasskiosk, restauranger, fiskaffär, spa, tennisskola och seglarskola.

Då byggnaden är 40 kvm finns ytterligare byggrätt för huvudbyggnad 80 kvm och atterfallshus 25 kvm.

Respektera säljarens önskemål att endast besöka fastigheten på annonserade tider eller bokade visningar, kontakta mäklaren för att boka enskild visning.


Boarea/biarea
40/15 kvm
Driftkostnad
23 332 kr/år
Tomtarea
1 947 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2017-08-22

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Havsskogen Utsiktsvägen såldes av oss 2017-08-22.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.