Ingborudsvägen 15

Ingborudsvägen 15

Slutpris

2 680 000 kr


Gåsvik Väddö— Väddö— Norrtälje

Ingborudsvägen 15


Slutpris
2 680 000 kr

Gåsvik Väddö— Väddö— Norrtälje

Nybyggt vinterbonat fritidshus med WC

I lugnt och avskilt läge långt in på återvändsgata ligger detta fina nybyggda och vinterbonade fritidshus om 75 kvm med WC på en plan och insynsskyddad tomt om 2284 kvm med stora gräsytor för lek och spel.

Huset som uppförts 2015-2016 har en härligt modern design med öppen planlösning, taket öppet till nock, stora fönster och ljusa färgval. Här finns ett toppfräscht badrum med klinker(golvvärme), kakel, dusch, handfat och WC. Kök i öppen plan mot det luftiga och ljusa vardagsrummet med braskamin och trappa upp till sovloftet. Två bra sovrum och utgång till den stora, soliga altanen runt huset från både entrén, vardagsrummet och det stora sovrummet.

Den fina plana trädgårdstomten har stora gräsytor och en liten del skog/naturtomt och är nästan helt insynsskyddad. Här finns en friggebod som är inredd som gäststuga och stort härligt altandäck där man kan följa solen hela dagen.

Från huset når man enkelt den fina lilla badstranden i Gåsvikssjön utan att passera någon stor trafikerad väg. Inom promenadavstånd finns även väddö kanal med möjlighet till bad och båtplats i saltsjön samt Edblads butik och restaurang i Gåsvik.

Välkommen!!!


Driftkostnad
17 920 kr/år
Tomtarea
2 284 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-04-19

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Ingborudsvägen såldes av oss 2017-04-19. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Ingborudsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.