Kallbodavägen 15

Kallbodavägen 15

Slutpris

1 775 000 kr


Norrtälje

Kallbodavägen 15


Slutpris
1 775 000 kr

Norrtälje

Vinterbonat med WC nära badplats

Längst in på återvändsgata ligger detta fina vinterbonade fritidshus om 61 kvm på en öppen plan tomt om 2219 kvm med stora gräsytor vid en stig ner till ett fint bad i insjö.

Huset som genomgående renoverats 2013-2015 har ett fräscht badrum med kakel, klinkers, dusch handfat och vattentoalett. Vardagsrum och kök har genomgående ljusa fräscha ytskikt och ett vackert vitoljat furugolv. Den optimala planlösningen gör också att här finns ett stort sovrum med plats för dubbelsäng samt två mindre för enkelsängar/våningssängar. Från vardagsrummet når man den helt insynsskyddade och soliga altanen i perfekt västerläge, delvis under tak.

Den plana fina tomten har både en del med stora gräsytor för lek och spel och en del lättskött och spännande naturtomt med berg i dagen. Från tomten når man enkelt den fina badstranden vid Gåsvikssjön bara ca 100m bort via en stig. Då huset ligger absolut närmast badet passerar man ingen granne på väg till morgondoppet. Ca 1 km från huset ligger vackra väddö kanal med fint fiske, promenadvägar samt möjlighet till båtplats. I området ligger även Edblads butik och restaurang för dig som vill avnjuta en middag i större sällskap.

Välkommen till Gåsvik <3


Boarea
61 kvm
Driftkostnad
15 950 kr/år
Tomtarea
2 219 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-05-30

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Kallbodavägen såldes av oss 2017-05-30. Se alla våra försäljningar i samt även på Kallbodavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.