Sök Meny
Såld

Kallbodavägen 15

Vinterbonat med WC nära badplats

Längst in på återvändsgata ligger detta fina vinterbonade fritidshus om 61 kvm på en öppen plan tomt om 2219 kvm med stora gräsytor vid en stig ner till ett fint bad i insjö.

Huset som genomgående renoverats 2013-2015 har ett fräscht badrum med kakel, klinkers, dusch handfat och vattentoalett. Vardagsrum och kök har genomgående ljusa fräscha ytskikt och ett vackert vitoljat furugolv. Den optimala planlösningen gör också att här finns ett stort sovrum med plats för dubbelsäng samt två mindre för enkelsängar/våningssängar. Från vardagsrummet når man den helt insynsskyddade och soliga altanen i perfekt västerläge, delvis under tak.

Den plana fina tomten har både en del med stora gräsytor för lek och spel och en del lättskött och spännande naturtomt med berg i dagen. Från tomten når man enkelt den fina badstranden vid Gåsvikssjön bara ca 100m bort via en stig. Då huset ligger absolut närmast badet passerar man ingen granne på väg till morgondoppet. Ca 1 km från huset ligger vackra väddö kanal med fint fiske, promenadvägar samt möjlighet till båtplats. I området ligger även Edblads butik och restaurang för dig som vill avnjuta en middag i större sällskap.

Välkommen till Gåsvik <3

Sponsrade länkar
Kallbodavägen 15
Slutpris: 1 775 000 kr
Boarea: 61 kvm
Driftkostnad: 15 950 kr/år
Tomtarea: 2 219 kvm
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Såld: 2017-05-30
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Stockholm / / Kallbodavägen