Sök Meny
Såld

Kallbodavägen 15

Vinterbonat med WC nära badplats

Längst in på återvändsgata ligger detta fina vinterbonade fritidshus om 61 kvm på en öppen plan tomt om 2219 kvm med stora gräsytor vid en stig ner till ett fint bad i insjö.

Huset som genomgående renoverats 2013-2015 har ett fräscht badrum med kakel, klinkers, dusch handfat och vattentoalett. Vardagsrum och kök har genomgående ljusa fräscha ytskikt och ett vackert vitoljat furugolv. Den optimala planlösningen gör också att här finns ett stort sovrum med plats för dubbelsäng samt två mindre för enkelsängar/våningssängar. Från vardagsrummet når man den helt insynsskyddade och soliga altanen i perfekt västerläge, delvis under tak.

Den plana fina tomten har både en del med stora gräsytor för lek och spel och en del lättskött och spännande naturtomt med berg i dagen. Från tomten når man enkelt den fina badstranden vid Gåsvikssjön bara ca 100m bort via en stig. Då huset ligger absolut närmast badet passerar man ingen granne på väg till morgondoppet. Ca 1 km från huset ligger vackra väddö kanal med fint fiske, promenadvägar samt möjlighet till båtplats. I området ligger även Edblads butik och restaurang för dig som vill avnjuta en middag i större sällskap.

Välkommen till Gåsvik <3

Sponsrade länkar
Kallbodavägen 15
Slutpris: 1 775 000 kr
Boarea: 61 kvm
Driftkostnad: 15 950 kr/år
Tomtarea: 2219 kvm
Rum: 4 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2017-05-30
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / / Kallbodavägen
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Stil-lexikon för hungriga hemmafixare
  Stil-lexikon för hungriga hemmafixare

  Chillis trendexperter tipsar om hur man skapar ett trendigt och samtidigt personligt hem.

 • Förbättra läget med insynsskydd
  Förbättra läget med insynsskydd

  Att rama in sin trädgård och skapa insynsskydd ger en avskildhet som skapar just det lugn och ro som många av oss längtar efter. Här är några enkla förslag!