Kasenvägen 72 / Salnö / Väddö / Norrtälje

Med solnedgång över havet

Slutpris
7 500 000 kr
Boarea
85 kvm
Driftkostnad
14 302 kr/år
Tomtarea
2 405 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2019-09-12
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Kasenvägen såldes av oss 2019-09-12. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Kasenvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Salnö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Längst ut vid Ålandshav ligger detta fräscha och nyrenoverade fritidshus om 85 kvm med magnifik havsutsikt på en stor havsnära tomt om 2405 kvm precis vid klipporna och havet.

Huset har de senaste åren renoverats löpande med nya fräscha ytskikt, nya fönster mot havet, nytt badrum och nytt kök. Här hittar ni två bra sovrum och vardagsrum med murad spis och strålande havsutsikt genom det enorma perspektivfönstret som är hela 3 m brett. Matrum med plats för åtta till tio personer med vacker havsutsikt och utgång till den stora altanen i väster med solnedgång över havet. På tomten finns även ett gästhus om ca 20 kvm med två gästrum, trinettkök och toalettutrymme samt ett bastuhus med bastu, gästrum och förråd.

Den stora tomten når långt ner på klipporna och ger känslan av en äkta sjötomt med fina badställen och fantastisk utsikt. Tomten har stora plana gräsytor i två etage med en del fina berg i dagen som övergår längst ner i vacker skärgårdsnatur med ljung, lingon släta klippor och några martallar. Här kan du kan njuta maximalt på flera fina uteplatser i alla väderstreck i anslutning till husen och friliggande vid klipporna. På tomten finns även en pool i visst behov av renovering.

Närhet till båthamnen där det även finns båtplats som ingår och en fin badstrand. Ca 3 km till året runt öppen ICA butik och SLbuss 636 mot Norrtälje och Stockholm. Välskött förening som även äger omkringliggande grönområden.

Välkommen till Salnö

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.