Kasenvägen 28

Kasenvägen 28

Slutpris

1 440 000 kr


Salnö— Väddö— Norrtälje

Kasenvägen 28


Slutpris
1 440 000 kr

Salnö— Väddö— Norrtälje

Fritidshus mellan havet och badsjö

På en stor härlig, havsnära naturtomt om 3050 kvm i ett mycket välordnat och välskött område mellan en fin badsjö och havet ligger detta exemplariskt välskötta fritidshus om 58 kvm med vattentoalett och braskamin.

Huset som ger ett mycket välskött och gediget intryck har löpande renoverats, underhållits, tilläggsisolerats och byggts ut (2010). Här är det genomgående ljusa, fräscha ytskikt, badrum med vattentoalett, dusch och tvättmaskin samt vardagsrum med braskamin. Här finns även en stor inglasad altan i sydväst som blir den naturliga samlingspunkten, ett väldigt mysigt rum. På tomten finns också en stor nyrenoverad gäststuga med bastu, omklädningsrum och gästrum med plats för 4 bäddar. Här finns också en friggebod om ca 10 kvm som fungerar som snickarverkstad.

Den stora varierade naturtomten har små lättskötta gräsytor och fina planteringar, välordnade gångar, berg i dagen och stora öppna soliga ytor med fin eftermiddags/kvällssol. Från tomten når man enkelt badsjön som precis restaurerats och muddrats och ny sandstrand anläggs. Några hundra meter bort möter havet upp med vackra, varma släta klippor, och en båthamn där det finns möjlighet att hyra plats. Hela området är mycket välskött och välordnat, från området når man enkelt buss SL636 och åretruntöppen ICA butik ca 3 km bort. Missa inte heller den fina fiskehamnen Bylehamn med det vackra havsbadet som ligger alldeles i närheten. Restauranger finns på barnens Ö (ca 4-5 km) eller vid Simpnäs (ca 10 km).


Boarea
58 kvm
Driftkostnad
13 960 kr/år
Tomtarea
3 050 kvm
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Såld
2017-07-06

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Kasenvägen såldes av oss 2017-07-06. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Kasenvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.