Kasenvägen 28 / Salnö / Väddö / Norrtälje

Fritidshus mellan havet och badsjö

Slutpris
1 440 000 kr
Boarea
58 kvm
Driftkostnad
13 960 kr/år
Tomtarea
3 050 kvm
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Såld
2017-07-06
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Kasenvägen såldes av oss 2017-07-06. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Kasenvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Salnö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På en stor härlig, havsnära naturtomt om 3050 kvm i ett mycket välordnat och välskött område mellan en fin badsjö och havet ligger detta exemplariskt välskötta fritidshus om 58 kvm med vattentoalett och braskamin.

Huset som ger ett mycket välskött och gediget intryck har löpande renoverats, underhållits, tilläggsisolerats och byggts ut (2010). Här är det genomgående ljusa, fräscha ytskikt, badrum med vattentoalett, dusch och tvättmaskin samt vardagsrum med braskamin. Här finns även en stor inglasad altan i sydväst som blir den naturliga samlingspunkten, ett väldigt mysigt rum. På tomten finns också en stor nyrenoverad gäststuga med bastu, omklädningsrum och gästrum med plats för 4 bäddar. Här finns också en friggebod om ca 10 kvm som fungerar som snickarverkstad.

Den stora varierade naturtomten har små lättskötta gräsytor och fina planteringar, välordnade gångar, berg i dagen och stora öppna soliga ytor med fin eftermiddags/kvällssol. Från tomten når man enkelt badsjön som precis restaurerats och muddrats och ny sandstrand anläggs. Några hundra meter bort möter havet upp med vackra, varma släta klippor, och en båthamn där det finns möjlighet att hyra plats. Hela området är mycket välskött och välordnat, från området når man enkelt buss SL636 och åretruntöppen ICA butik ca 3 km bort. Missa inte heller den fina fiskehamnen Bylehamn med det vackra havsbadet som ligger alldeles i närheten. Restauranger finns på barnens Ö (ca 4-5 km) eller vid Simpnäs (ca 10 km).

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration