Kattugglestigen 6 / Rörvik / Väddö / Norrtälje

Vinterbonat längst in på återvändsgata vid vattnet

Slutpris
1 350 000 kr
Boarea
68 kvm
Driftkostnad
4 221 kr/år
Totalareal
2 055 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2018-08-17
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Kattugglestigen såldes av oss 2018-08-17. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Kattugglestigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rörvik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Längst in på återvändsgata med en "egen" stig ner till delad brygga ligger detta fina vinterbonade fritidshus om 68 kvm på en stor plan trädgårdstomt om 2055 kvm med stora gräsytor för lek och spel.

Huset har ljusa och fina ytskikt och en trevlig planlösning med ett stort och ett mindre sovrum, vardagsrum kök och toalett samt duschutrymme med bastu/förråd med separat ingång. Från huset når man den insynsskyddade altanen i söder och en rejäl förstukvist under tak. Här finns också ett uthus/förråd om ca 15 kvm. Byggrätt enligt detaljplan är 70 plus 40 kvm, utöver detta får man bygga friggebod och atterfallshus.

Den plana trädgårdstomten har stora gräsytor för lek och spel och ett lugnt och avskilt läge längst in på återvändsgata. Från huset når man enkelt bryggan på samfällighetens mark som man delar med två andra grannar ca 300 m bort. där finns också en fin badstrand och fina promenadvägar längs vattnet. Vill man ha båten under lite mer ordnade former har samfälligheten två båtbryggor i området. Här finns även fotbollsplan, bouleplan, midsommarfirande mm. Om man vill kan man köpa in sig i en bastuflotte som också finns i området. Runt Rörvik är det en vacker skärgård med många badöar, stränder och även en mysig sjökrog.

Möbler och inventarier kan ingå vid önskemål, båt Ryds 460 med 10 hk Evinrude motor ingår.

Välkommen till Rörvik!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration