Mats väg 115

Mats väg 115

Slutpris

3 500 000 kr


Sandviken— Väddö— Norrtälje

Mats väg 115


Slutpris
3 500 000 kr

Sandviken— Väddö— Norrtälje

Sommaridyll vid havet

Välkommen till detta sommarhus om 68 kvm med strålande havsutsikt på en plan och fin trädgårdstomt om 2 775 kvm bara 100 m från en vacker havsvik vid Ålands hav.

Huset som är i behov av lite kärlek har vardagsrum med murad öppen spis och vacker havsutsikt, nyrenoverat kök, två bra sovrum samt en tillbyggnad med renoveringsbehov. Här finns även förråd om ca 20 kvm och en rejäl gäststuga om ca 30 kvm med gästrum, duschrum och toalett med förbränningstoa. På fastigheten finns egen borrad brunn och avlopp för BDT.

Tomten ligger vackert belägen långt in på lugn återvändsgata med strålande havsutsikt och bara 100 m från en fin havsvik med sandstrand och klippor. Här är det stora plana gräsytor för lek och spel, öppet soligt läge och en stor insynsskyddad altan i västerläge.

Mats väg ligger vackert belägen längs kusten och är känt som ett av landets bästa platser för vågsurf. Från huset når man enkelt Sandvikens Camping bara ca 650 m bort med stor fin sandstrand, kiosk, minigolf och cafe. Drygt 4 km bort ligger Älmsta som bjuder på det mesta som man behöver; välsorterad ICA supermaket, apotek, vårdcentral, flera restauranger, skola m.m. I området finns flera gårdsbutiker med närproducerade varor.


Boarea
68 kvm
Tomtarea
2 775 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2021-03-23

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Mats väg såldes av oss 2021-03-23. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Mats väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.