Midsommarstigen 16

Midsommarstigen 16

Slutpris

1 900 000 kr


Rörvik— Väddö— Norrtälje

Midsommarstigen 16


Slutpris
1 900 000 kr

Rörvik— Väddö— Norrtälje

Vinterbonat fritidshus med perfekt solläge!

Högt beläget i ett helt perfekt västvänt solläge ligger detta fräscha vinterbonade fritidshus om 70 kvm på en stor hörntomt om 2410 kvm med utsikt över grönområde.

Huset har modern planlösning och ljusa ytskikt, badrum med vattentoalett, stort renoverat kök med kamin i öppen planlösning mot vardagsrummet som har murad öppen spis samt två bra sovrum. Framför hela huset breder den 60 kvm stora altanen i perfekt västerläge med sol sent in på kvällen. Här sitter man högt och insynsskyddat men ändå med fin utsikt över föreningens grönområde. På tomten finns även en nyare gäststuga om ca 20 kvm, även denna med vattentoalett.

Tomten består till största delen av lättskötta gräsytor, både plana och sluttande i väster, samt en del naturtomt med vackert vårdad gles tallskog. Här finns rosor, syrener och olika perenna växter. I närheten finns fotbollsplan, bouleplan, lekplats, bad och båtplats.

Närhet till buss (500 m) SL645 mot Norrtälje, ca 300 m till fint bad i området, möjlighet till båtplats i föreningen (ca 300 m från huset). Ca 10 km till sommaridyllen Älmsta med affärer, restauranger, caféer, vårdcentral välsorterad ICA supermarket, apotek m.m. Med båt når ni enkelt Barnens Ö krog och Scen på andra sidan Björköfjärden.


Boarea/biarea
70/6 kvm
Driftkostnad
19 621 kr/år
Tomtarea
2 410 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2018-06-01

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Midsommarstigen såldes av oss 2018-06-01. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Midsommarstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.