Norra Havsängen 47

Norra Havsängen 47

Slutpris

2 700 000 kr


Norra Havsängen— Väddö— Norrtälje

Norra Havsängen 47


Slutpris
2 700 000 kr

Norra Havsängen— Väddö— Norrtälje

Fantastisk läge med havet som granne!

I idylliska Roslagen på vackra Väddö har ni nu möjlighet att förvärva en riktig pärla med vad som kan vara det bästa läget i området!

Detta charmiga fritidshus om ca 40 kvm ligger vackert inbäddat med havet som granne på generös tomt om 2574 kvm. Här erbjuds ni en fantastisk utsikt där ljudet av vågor enkelt når upp på tomten, sol från morgon till kväll på den härliga altanen samt vackra berg som ger ett skyddat läge från eventuell vind.

Huset består av vardagsrum med havsutsikt och utgång till den härliga altanen samt kök med god plats för matbord. På tomten finns också ett mindre hus med plats för flera bäddar. Går tankarna åt att bygga ut är detaljplanen generös! Förverkliga er dröm på denna fantastiska plats.

Tomten är lättskött och utgörs både av skogsmark med blåbärsris samt gräsmatta. Här finns plats för sommarens alla lekar och spel och för den trädgårdsintresserade går tomten absolut att vidareutveckla med vackra planteringar.

Förutom de badklippor vi finner nedanför huset finns också samfällighetens badplats bara någon minuts promenad bort. Ett ställe som måste upplevas!

I närområdet finns också flera trevliga mål för dagsutflykter med bl.a. Edeby Musteri, Väddö Gårdsmejeri, Bondens Glasskalas och Bonden & Burgaren, de sistnämnda, med närodlade och krav-märkta produkter. Vidare finns det flertalet caféer och loppmarknader runt om hela Väddö och lite norrut finner vi Grisslehamn med spa och Ålandsbåt. Här finns helt enkelt något för alla.

Varmt välkomna på visning!

(Huset är besiktigat och protokollet kommer finnas tillgängligt på visning)


Boarea
40 kvm
Driftkostnad
10 966 kr/år
Tomtarea
2 574 kvm
Rum
1 rum (1 sovrum)
Såld
2017-04-07

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.