Norra Havsängen 53

Norra Havsängen 53

Slutpris

2 600 000 kr


Norra havsängen— Väddö— Norrtälje

Norra Havsängen 53


Slutpris
2 600 000 kr

Norra havsängen— Väddö— Norrtälje

Havsutsikt, båtplats, sjöbod, havsstrand!

Välkommen till denna sommardröm vid havet!

Huset har med glädje nyttjats under alla årstider och är verkligen en plats att trivas på. Här lever ni med morgonrocksavstånd till härliga badklippor och sandstrand samt samfällighetens båthamn, med tillhörande båtplats och sjöbod, bara någon minut bort.

Med ca 69+20 kvm i två plan finns plats för både familj och vänner. Havsutsikt, tre sovrum, goda umgängesytor, öppen spis samt rymligt kök med vedspis för att bara nämna några saker ni kommer mötas av. Tomten på sina 2 779 kvm ger utrymme för sommarens lekar och spel och den generösa altanen blir lätt en naturliga samlingsplats. Blir gästerna ändå allt för många finns också här ett uthus med gästrum!

Förutom de badklippor vi finner nedanför huset finns också samfällighetens badplats bara någon minuts promenad bort. Ett ställe som måste upplevas!

I närområdet finns också flera trevliga mål för dagsutflykter med bl.a. Edeby Musteri, Väddö Gårdsmejeri, Bondens Glasskalas och Bonden & Burgaren, de sistnämnda, med närodlade och krav-märkta produkter. Vidare finns det flertalet caféer och loppmarknader runt om hela Väddö och lite norrut finner vi Grisslehamn med spa och Ålandsbåt. Här finns helt enkelt något för alla.

Varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
69/20 kvm
Driftkostnad
16 510 kr/år
Tomtarea
2 799 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2019-04-26

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Norra Havsängen såldes av oss 2019-04-26. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Norra Havsängen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.