Norra Havsängen 53 / Norra havsängen / Väddö / Norrtälje

Havsutsikt, båtplats, sjöbod, havsstrand!

Slutpris
2 600 000 kr
Boarea/biarea
69/20 kvm
Driftkostnad
16 510 kr/år
Totalareal
2 799 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2019-04-26
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Norra Havsängen såldes av oss 2019-04-26. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Norra Havsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norra havsängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna sommardröm vid havet!

Huset har med glädje nyttjats under alla årstider och är verkligen en plats att trivas på. Här lever ni med morgonrocksavstånd till härliga badklippor och sandstrand samt samfällighetens båthamn, med tillhörande båtplats och sjöbod, bara någon minut bort.

Med ca 69+20 kvm i två plan finns plats för både familj och vänner. Havsutsikt, tre sovrum, goda umgängesytor, öppen spis samt rymligt kök med vedspis för att bara nämna några saker ni kommer mötas av. Tomten på sina 2 779 kvm ger utrymme för sommarens lekar och spel och den generösa altanen blir lätt en naturliga samlingsplats. Blir gästerna ändå allt för många finns också här ett uthus med gästrum!

Förutom de badklippor vi finner nedanför huset finns också samfällighetens badplats bara någon minuts promenad bort. Ett ställe som måste upplevas!

I närområdet finns också flera trevliga mål för dagsutflykter med bl.a. Edeby Musteri, Väddö Gårdsmejeri, Bondens Glasskalas och Bonden & Burgaren, de sistnämnda, med närodlade och krav-märkta produkter. Vidare finns det flertalet caféer och loppmarknader runt om hela Väddö och lite norrut finner vi Grisslehamn med spa och Ålandsbåt. Här finns helt enkelt något för alla.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration