Ortala byväg 51

Ortala byväg 51

Slutpris

1 040 000 kr


Ortala— Väddö— Norrtälje

Ortala byväg 51


Slutpris
1 040 000 kr

Ortala— Väddö— Norrtälje

Sommardröm vid insjöbad

Lugnt och avskilt beläget på en 5208 kvm stor och prunkande trädgårdstomt med fina plana gräsytor ligger denna sommardröm om 35 kvm i behov av lite kärlek.

Huset som är ett klassiskt sommarhus från 50-talet har tre rum och kök. Här finner ni en mysig glasveranda med utsikt över tomten, ett stort vardagsrum med murad öppen spis, ett enkelt kök med vedspis och diskbänk och ett rum som tidigare varit sovrum, men som nu används som kök och hall där man når man en stor altan i väster.

Den prunkande trädgårdstomten har stora plana gräsytor för lek och spel, massor av vackra blommande buskar, perenna växter, rosor, pioner och fruktträd. På tomten finns även ett uthus om ca 15 kvm som används som förråd och en friggebod om ca 10 kvm.

Från huset och tomten når man enkelt den härliga badsjön Bornan med vacker sandstrand bara 7-800 meter bort, längs lugn otrafikerad återvändsväg. Ca 3-4 km till sommaridyllen Älmsta med ICA supermarket, apotek, affärer, restauranger mm. Hållplats för buss SL643 ligger ca 1,5 km bort, fler busslinjer finns i Älmsta.


Boarea
35 kvm
Driftkostnad
17 000 kr/år
Tomtarea
5 208 kvm
Rum
3 rum
Såld
2020-07-30

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Ortala Byväg såldes av oss 2020-07-30. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Ortala Byväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.