Ortalavägen 213B / Ortala / Väddö / Norrtälje

En enkel sommardröm

Slutpris
995 000 kr
Boarea
44 kvm
Driftkostnad
8 821 kr/år
Totalareal
1 816 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2019-04-27
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Ortalavägen såldes av oss 2019-04-27. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Ortalavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ortala är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta helt nybyggda lilla fritidshus om ca 44 kvm på en stor, plan grovanlagd trädgårdstomt om 1816 kvm i lugnt och avskilt läge.

Huset som byggts 2018 har allrum och kök i öppen plan, toalett/badrum samt ett stort sovloft med plats för två sängar och en läshörna. Det stora ljusa allrummet har plats för både matbord, sittgrupp och kök, här är det furugolv, målad panel och tre fönster. Toaletten har furugolv, furupanel, ett fönster och separett toalett samt plats för handfat eller duschkabin om så önskas. Sovloftet har furugolv, målade väggar och ett fönster. Vatten från delad borrad brunn finns vid husknuten.

Den plana tomten ligger lugnt och fint belägen långt in på en liten grusväg med både permanentboende och sommarstugor som grannar i både gamla och nya små stugor. Här blandas gamla 1800-talstorp med nybyggaranda i en mysig bymiljö, bara ca 250m från SL-buss och närhet till bad samt möjlighet till båtplats i både Ortalaviken som i den härliga badsjön Bornan.

Här finns möjlighet att förverkliga din sommardröm med både en härlig trädgård och mer och större byggnader då tomten ligger utanför planlagt område.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.