Ortalavägen 213B

Ortalavägen 213B

Slutpris

995 000 kr


Ortala— Väddö— Norrtälje

Ortalavägen 213B


Slutpris
995 000 kr

Ortala— Väddö— Norrtälje

En enkel sommardröm

Välkommen till detta helt nybyggda lilla fritidshus om ca 44 kvm på en stor, plan grovanlagd trädgårdstomt om 1816 kvm i lugnt och avskilt läge.

Huset som byggts 2018 har allrum och kök i öppen plan, toalett/badrum samt ett stort sovloft med plats för två sängar och en läshörna. Det stora ljusa allrummet har plats för både matbord, sittgrupp och kök, här är det furugolv, målad panel och tre fönster. Toaletten har furugolv, furupanel, ett fönster och separett toalett samt plats för handfat eller duschkabin om så önskas. Sovloftet har furugolv, målade väggar och ett fönster. Vatten från delad borrad brunn finns vid husknuten.

Den plana tomten ligger lugnt och fint belägen långt in på en liten grusväg med både permanentboende och sommarstugor som grannar i både gamla och nya små stugor. Här blandas gamla 1800-talstorp med nybyggaranda i en mysig bymiljö, bara ca 250m från SL-buss och närhet till bad samt möjlighet till båtplats i både Ortalaviken som i den härliga badsjön Bornan.

Här finns möjlighet att förverkliga din sommardröm med både en härlig trädgård och mer och större byggnader då tomten ligger utanför planlagt område.


Boarea
44 kvm
Driftkostnad
8 821 kr/år
Tomtarea
1 816 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2019-04-27

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Ortalavägen såldes av oss 2019-04-27. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Ortalavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.