Ortalavägen 15

Ortalavägen 15

Slutpris

2 150 000 kr


Älmsta— Väddö— Norrtälje

Ortalavägen 15


Slutpris
2 150 000 kr

Älmsta— Väddö— Norrtälje

30-tals sommardröm

Välkommen till denna vita sommardröm om 103 kvm från 1930 med massor av tidstypiska detaljer bevarade på en helt insynsskyddad tomt om 1191 kvm med fina gräsytor mitt i sommaridyllen Älmsta.

Huset som i folkmun kallas lilla alphyddan har en vacker exteriör med snickarglädje, fönsterkupor vackra enkelglasfönster och balkong. I huset ryms, kök, vardagsrum, matrum, toalett och duschrum på nedre plan och tre stora sovrum på övre plan. Alla rummen har genomgående ljusa fräscha ytskikt med vit panel och ljusa tapeter. Då fastigheten har kommunalt vatten och avlopp finns det vattentoalett i det fräscha toalettutrymmet.

Den helt insynsskyddade tomten omgärdas av höga buskage åt alla håll och har fina gräsytor för lek och spel. Här finns även en uthuslänga med förråd om ca 15 kvm.

Från tomten når man enkelt centrala Älmsta bara 400 m bort med busstation, ICA supermarket, apotek, vårdcentral, restauranger och butiker. Ca 3 km till Väddö GK, en 18 håls golfbana vackert belägen längs Väddö kanal. Ett optimalt sommarboende för den som vill ha alla bekvämligheter inom räckhåll.

Välkommen på visning!
Vid besök på fastigheten, undvik att köra in med bil då vägen är liten och det är en begränsad vändplats.


Boarea/biarea
103/13 kvm
Driftkostnad
16 501 kr/år
Tomtarea
1 191 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2020-08-28

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Ortalavägen såldes av oss 2020-08-28. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Ortalavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.