Ortalavägen 221A

Ortalavägen 221A

Slutpris

2 295 000 kr


Ortala— Väddö— Norrtälje

Ortalavägen 221A


Slutpris
2 295 000 kr

Ortala— Väddö— Norrtälje

Nybyggt vinterbonat fritidshus

I härliga Ortala ligger detta fina nybyggda fritidshus om 75 kvm med hög standard och ljusa fina materialval på en öppen, plan och solig trädgårdstomt om 1 721 kvm och bara 500m från Väddöviken med möjlighet till bad.

Huset som är uppfört 2021 har en optimal planlösning och härlig rymd med tre bra sovrum, ljust och fräscht badrum samt kök och vardagsrum i öppen plan med glasade altandörrar och utgång till altanen med kvällssol. Här bjuds det på hög modern standard och öppen planlösning, vardagsrum med braskamin, modernt kök, tre sovrum och badrum med handfat, dusch och vattentoalett. Längs hela långsidan löper en stor altan med härlig kvällssol.

Den öppna, soliga tomten har nyanlagts och såtts med gräsfrö och ger fina ytor för lek och spel. Ordnad uppfart för 2 bilar och grusad gång fram till huset. Här bor du i en härlig bullerbymiljö bland gamla torp, gårdar och fritidshus nära bad i väddöviken och ca 2 km från den fina badsjön bornan.

Från huset är det ca 4 km till sommaridyllen Älmsta som har det mesta man kan önska som både fritids och permanentboende. I Älmsta hittar du bland annat en mycket välsorterad ICA supermarket, apotek, vårdcentral, restauranger, skolor och affärer. Här finns också Bussar mot Norrtälje och Stockholm.

Huset är byggt av lokala hantverkare med gott rykte, här kan du bo året runt eller använda huset som sommarnöje med hög standard. En stor fördel vid köp av nyproducerad bostad är att du har en låg driftskostnad samt att du har befrielse från fastighetsskatt i 15 år.

Välkommen på visning


Boarea
75 kvm
Driftkostnad
17 300 kr/år
Totalareal
1 721 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-08-28

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Ortalavägen såldes av oss 2021-08-28. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Ortalavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.