Salnövägen 58

Salnövägen 58

Slutpris

1 700 000 kr


Väddö - Salnö— Väddö— Norrtälje

Salnövägen 58


Slutpris
1 700 000 kr

Väddö - Salnö— Väddö— Norrtälje

Sommaridyll på vackra Salnö, insynsskyddad tomt med sjöglimt!

Fin och högt belägen natur- och trädgårdstomt med sjöglimt av Västra insjön. Vacker urskog gränsar till fastigheten gör den helt insynsskyddad. Huset om ca 67 kvm fördelas på ett stort härligt sällskapsrum med öppenspis och fin utsikt, ett nytt kök med köksö samt utgång till trädgård, ett större samt ett mindre sovrum med vackert trägolv och garderober samt en toalett. I uthuset finns dusch och bastu.

På tomten finns en fin gäststuga för övernattande gäster och gott om förvaringsutrymmen i snickarboden. Lättskött natur-och trädgårdstomt med flaggstång, solur, vackra bergshällar och fina perenner. Stor och solig altan ut mot sjön med rakt söderläge. Växthuset är också en populär plats att duka upp i, eller varför inte ställa ut utemöblerna i den fina uppväxta trädgården.

Hela området är mycket välskött och välordnat, från huset når man enkelt SL-buss bara 700 meter bort och åretruntöppen ICA-butik ca tre kilometer bort. Missa inte heller den fina fiskehamnen Bylehamn med det vackra havsbadet som bara ligger två kilometer bort. Restauranger finns på barnens Ö (ca 4-5 km) eller vid Simpnäs (ca 10 km).

Närhet till en fin badsjön Norrviken med sandstrand och några hundra meter längre bort möter havet upp med vackra, varma släta klippor och Bylehamn med genuin fiskehamn.


Boarea/biarea
67/18 kvm
Driftkostnad
11 785 kr/år
Tomtarea
2 541 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-06-07

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Salnövägen såldes av oss 2019-06-07. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Salnövägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.