Semmersbyvägen 37 / Semmersby / Väddö / Norrtälje

Sommarhus inbäddat i grönska

Slutpris
1 525 000 kr
Boarea
64 kvm
Driftkostnad
13 460 kr/år
Tomtarea
2 029 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-06-22
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Semmersbyvägen såldes av oss 2017-06-22. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Semmersbyvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Semmersby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta välskötta, vinterbonade och mysiga sommarhus om 64 kvm med nytt badrum med vattentoalett på en härlig trädgårdstomt om 2029 kvm inbäddad i grönska.

Den härliga varierade tomten har en stor plan gräsmatta för lek och spel i perfekt sydvästläge, fina skyddade uteplatser bland härligt lummiga buskar och fina perenna växter. Här trängs pioner, syren paradisbuskar rhododendron och jasmin i den prunkande växtligheten. På den skyddade baksidan finns en stor altan i helt perfekt soligt västerläge med sol från tidig lunch till sen kväll. Här finns också den fina gäststugan och ett uthus.

Huset som renoverats och byggts till av fackmän de senaste åren har ett fräscht och modernt kök, stort ljust vardagsrum med braskamin och dubbeldörrar till den soliga altanen, badrum med dusch, handfat och vattentoalett samt tre bra sovrum. Huset har genomgående ljusa moderna ytskikt och ett fräscht helhetsintryck.

Från huset når man enkelt väddöviken i närheten med bad och båtplats.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration