Senneby skogsväg 3

Senneby skogsväg 3

Slutpris

1 700 000 kr


Senneby— Väddö— Norrtälje

Senneby skogsväg 3


Slutpris
1 700 000 kr

Senneby— Väddö— Norrtälje

Havsnära fritidshus med det lilla extra!

Välkommen till Senneby och detta stilfulla fritidshus om 30 kvm på en härligt natur- och trädgårdstomt om 2 692 kvm med havsnära läge.

Med bara ca 600 meter ner till havet ligger detta väl omhändertagna och stilfulla fritidshus. Tidigare och nuvarande ägare har renoverat fastigheten successivt från 2014 och framåt.
På fastigheten finns en huvudbyggnad om 30 kvm som fördelas på kök med matplats, vardagsrum, hall, ett mindre duschrum samt ett sovrum med egen ingång utifrån. Vidare finns ett gästhus om ca 15 kvm med plats för flertal gäster samt en friggebod med Cinderella och förrådsutrymme.

Tomten består till stor del av en härlig och lummig gräsmatta med flertal träd och buskar med möjlighet till odling, likaså finns det en del berg som ger tomten sin charm.

Via samfälligheten finns det båtplats att hyra samt en fantastiskt vacker sandstrand inom promenadavstånd. Senneby är ett lugnt och trevligt område med närhet till golfbana och den mindre orten Älmsta som erbjuder restaurang, livsmedelsbutik, systembolagsutlämning och flertal mysiga butiker. Inom cykelavstånd finns en lokal fiskare som säljer färsk fisk och hos Senneby Trädgård har du möjlighet att köpa dina lokalproducerade grönsaker.

Varmt välkommen att anmäla er på visning!


Boarea/biarea
30/15 kvm
Driftkostnad
12 549 kr/år
Tomtarea
2 692 kvm
Rum
2 rum (1-3 sovrum)
Såld
2022-10-15

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Senneby skogsväg såldes av oss 2022-10-15. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Senneby skogsväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.