Sennebyvägen 112-114

Sennebyvägen 112-114

Slutpris

2 100 000 kr


Senneby— Väddö— Norrtälje

Sennebyvägen 112-114


Slutpris
2 100 000 kr

Senneby— Väddö— Norrtälje

Gård från 1800-talet

Välkommen till denna härliga sommardröm om 114 kvm som ligger på tre samtaxerade fastigheter om totalt 25852 kvm där ni kan förverkliga er dröm om ett lugnt och avskilt sommarboende eller drömmen om att bli månskensbonde.

Den stora marken sträcker sig över tre fastigheter, Noret 1:27 (3600kvm), 1:38 (6100kvm) samt 1:12 (16152kvm), fördelat på ca 1 ha skog (med rätt till småviltjakt) och 1 ha åkermark, resterande yta är den härligt uppvuxna trädgårdstomten kring gården. Den fina, soliga, uppvuxna trädgården har mängder av fruktträd, bärbuskar, syrener, rosor och perenner. Här finns flera öppna gräsytor för lek och även stora möjligheter för den trädgårdsintresserade.

Huset har genomgående trägolv, ljusa ytskikt, och stora rum med högt i tak. Stort härligt bondkök som moderniserats de senaste åren med inbyggda vitvaror, stor matplats och fina gamla detaljer bevarade såsom vedspis, spiskåpa och serveringsskåp. I vardagsrum och sal finns två kakelugnar som dessvärre ej får användas, fina trägolv och en härlig känsla. På övre plan finns två stora sovrum med snedtak och ett badrum med dusch, handfat och separett (toalett).

På tomten finns även ytterligare ett hus från 1700-talet om ca 20 kvm som används som gästhus. Här finns två rum samt en stor jordkällare. Här finns även en lada/ladugård om ca 120 kvm samt ett förråd om ca 15 kvm.

Fastigheten ligger i charmiga Senneby. Här finns böljande landskap med betande djur och cykelavstånd till både ekologisk grönsakshandel och havet. Fina strövområden med bär och svamp och perfekta vägar för den löparsugne. Väddö erbjuder dessutom många utflyktsmål som t.ex. Väddös gårdsmejeri med hemgjord glass, Kröns charmiga handelsträdgård eller en konsertupplevelse på Barnens Ö.
Anknytningsbuss till Stockholm når man med en rask promenad på 20 minuter.

Fastigheten är taxerad som jordbruksfastighet, typkod 120 och kräver förvärvstillstånd. Detta medges normalt utan problem till alla privatpersoner men ansökan måste ske hos länsstyrelsen. Detta hjälper mäklaren till med, kontakta oss för mer info. Bland dokumentationen finns fastighetsutdrag för fullständig info. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.Inventarier kan övertas efter överenskommelse.


Boarea
114 kvm
Driftkostnad
10 420 kr/år
Totalareal
25 852 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-07-16

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Sennebyvägen 112-114 såldes av oss 2018-07-16. Se alla våra försäljningar i Väddö

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.