Söderbyle 66

Söderbyle 66

Slutpris

1 760 000 kr


Bylehamn— Väddö— Norrtälje

Söderbyle 66


Slutpris
1 760 000 kr

Bylehamn— Väddö— Norrtälje

Sommardröm vid havsstrand

Bara ett stenkast ifrån Bylehamns vackra havsstrand ligger detta fina fritidshus om 55 kvm med en helt underbar altan i soligt sydvästläge på en lättskött naturtomt om 2086 kvm.

Huset som renoverats både utvändigt och invändigt de senaste åren har en fin planlösning med stort modernt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet med braskamin och fina ytskikt. Härifrån är det utgång till altanen mot havet där man kan skymta lite blått hav mellan träden. Här finns också ett stort och ett lite mindre sovrum samt kapprum och tvättrum där möjligheten finns att färdigställa ett badrum. Stor härlig altan i söder och väster garanterar ett perfekt solläge hela dagen.

Den lättskötta naturtomten ligger bara 180m från den fina havsstranden där man även äger en andel i en delad bastu. Tomten har fina stensättningar, ordnade gångar, rhododendron och mängder av perenna växter. Här finns också ett uthus med "utedass" om ca 10 kvm samt ett vedförråd.

Bylehamn är en vacker gammal fiskehamn där det ibland fortfarande lossas fisk sommartid, här ligger röda fiskebodar längs de släta klipporna i viken och runtomkring sträcker sig den vackra ytterskärgården med fina vikar och badklippor att utforska. Alldeles framför huset ligger den fina sandstranden som är ett måste att besöka!

Välkommen på visning


Boarea
55 kvm
Driftkostnad
20 460 kr/år
Tomtarea
2 086 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2018-05-26

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Söderbyle såldes av oss 2018-05-26. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Söderbyle.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.